Online paneldebat: Det næste skridt i din SIEM-opstart

[On demand] I dette webinar diskuterer vi, hvad der er vigtigt at tage højde for, når man overvejer at opstarte et SIEM-projekt Vi diskuterer især to tilgange, der er gode at følge: Et POC-forløb versus en use case workshop.

Man kan vælge at igangsætte en POC på udvalgte systemer. Det giver jer relevante use cases samt indikationer på den værdi, din organisation vil få ud af et SIEM-system.

Et godt alternativ til POC’en er at afvikle en use case workshop, hvor I piller en dag ud af kalenderen sammen med folk, der har erfaring på området.

Vi diskuterer fordele og ulemper ved begge tilgange og vil i øvrigt forsøge at give nogle råd, som er praktiske at have i en opstartsfase på et SIEM-projekt.

Tilmeld dig nederst på siden for at modtage optagelsen.

Agenda

Kort introduktion til SIEM

Paneldebat: Hvad er vigtigt, inden du starter?

  1. Kan man reelt selv håndtere en SIEM-løsning?
  2. Integrationer til andre sikkerhedsteknologier – hvilken indflydelse har det for en opstartsfase? Hvordan skal det planlægges?
  3. Hvordan er brugeroplevelsen, når man kommer i gang med en SIEM-løsning? Skal man have en intern kommunikationsplan klar for at informere medarbejderne?
  4. Hvordan håndterer man, når der kommer en alarm ind i loggen?
  5. Hvad bør man overveje, inden man igangsætter en SIEM-løsning?
  6. Der er forskellige måder at komme i gang på – et POC-forløb, en use case workshop. Hvad er forskellen og hvad er bedst?

Det første skridt

Daniel Tolboe Handler, Security Analyst, Dubex

Daniel er sikkerhedsanalytiker i Dubex, hvor han arbejder med overvågning af sårbarhedsscanninger hos en række kunder. Daniel er uddannet civilingeniør fra DTU og har en GCIH-certificering fra SANS.

Michael Kempel Winsløw, SAC Manager, Dubex

Michael er Manager i Dubex Security Analyst Center (SAC). Han har mange års erfaring med sikkerhed og ledelse og har det daglige ansvar i for Dubex' SAC.

Tilmeld dig for at modtage optagelsen

Tak for din tilmelding! Du hører fra os snarest muligt.

Dette webinar holdes sammen med vores partner. Listen over registrerede deltagere deles med vores partner.