Webinar: Få styr på firewall-reglerne og genvind overblikket

[On demand] Firewall-regler er ikke længere kun i firewall’en. Azure, AWS, Dockers. Få styr på firewall-reglerne med de rette værktøjer og automation.

Kender du den reelle konsekvens af en firewall-ændring?

Det kan virke uoverskueligt at holde styr på netværkssegmentering, microsegmentering og gennemførelse af firewall audits. På dette webinar fortæller vi om, hvordan man får overblikket og kontrollen tilbage ved at bruge Tufins værktøjer og automation.

Tilmeld dig nederst på siden for at modtage optagelsen. 

Agenda

Introduktion

Kort præsentation af Tufin-værktøjet

Paneldiskussion: Overvejelser inden du implementerer

  1. Hvordan er en typisk ROI på investeringen?
  2. Er automatisering af konfiguration firewall regler holdbart – Det kan vel gå ret galt?
  3. Kan jeg ikke bare nøjes med at bruge Tufin en måned om året? Så får jeg overblikket og kan arbejde med tilrettelserne, og gøre det igen i næste årshjul.
  4. Er det forskelligt, hvad man skal overveje, hvis man er en lille, lokal organisation over for en stor, global organisation
  5. Hvad indeholder en udrulningsplan typisk?
  6. Hvad er de gængse faldgruber i et POC-forløb?

Det første skridt

Gorm Mandsberg, CEO, Dubex

Erfaren sikkerhedskonsulent med forretningsforståelse og et bredt kendskab til it-sikkerhedsteknologier gennem de sidste 20 år. Gorm har gennem sit 21-årige virke i Dubex gennemført en lang række projekter primært inden for områder som netværkssikkerhed, sikker e-mail, audit, compliance og automation, og de seneste år log management, SIEM, alerting og security analytics services. Gorm er direktør i Dubex og er til dagligt leder af Dubex Service Operation, som omfatter Dubex Security Analytics Center (SAC) og Dubex Security Operations Center (SOC) og deltager aktivt i udviklingen af Dubex' udbud af managed security services.

Peter Janum Sode, Security Consultant, Dubex

Peter Janum Sode har mere end 20 års erfaring med it-sikkerhed fra IBM Global Services og Dubex. Hos Dubex har han de seneste 11 år arbejdet med forskellige it-sikkerhedsløsninger fra blandt andre Check Point, Aruba og Tufin. Peter er også involveret i nogle af de mere tekniske GDPR-services samt Dubex Awareness-programmet. Sidst men ikke mindst er Peter en del af Dubex Incident Response Team (DIRT).

Tilmeld dig for at modtage optagelsen

Tak for din tilmelding! Du hører fra os snarest muligt.

Dette webinar holdes sammen med vores partner Tufin. Listen over registrerede deltagere deles med Tufin.