Webinar: Fra Security Analytics Center til Dubex Cyber Defence Center

[On demand] Den 21. januar 2021 blev Dubex Security Analytics Center ændret til et full-service Cyber Defence Center, hvor blandt andet automation og respons bliver et væsentligt element i at sikre Danmark og det danske erhvervsliv. Hvem, hvad og hvorfor kan du få svar på i dette webinar.

Verden ændrer sig, teknologien udvikler sig og trusselsniveauet stiger stødt – og vi skal følge med udviklingen. Dubex Security Analytics Center har i mere end fem år sørget for at overvåge mange danske virksomheders sikkerhedssystemer.

Behovet for et bredere og mere intelligent forsvar er imidlertid steget hos de danske virksomheder, og det har flyttet sig til blandt andet også at indeholde response og automation.

Derfor skifter Dubex SAC nu navn til Cyber Defence Center, som indeholder Managed Detect and Respons (MDR), Managed SIEM, Threat Alert og diverse Security Tests.

Vi vil i webinaret introducere det nye Cyber Defence Center og stille skarpt på, hvorfor markedet er klar til denne ændring. Der vil desuden være god tid til spørgsmål fra alle deltagere.

Webinaret varer 30 minutter.

Få webinaret tilsendt via formularen nederst på siden.

Hassan Kallas, Chief Services Officer, Dubex

Hassan Kallas har over 20 års praktisk erfaring med it-sikkerhed og har solidt kendskab til områdets mange aspekter. Han har igennem årene arbejdet med forskellige sikkerhedsløsninger som sårbarhedsscanninger, firewalls, IDS/IPS, websikkerhed, AV/AM m.fl. og har indblik i de mest gængse sikkerhedsteknologier på markedet. Hassans arbejdsområder har bl.a. inkluderet sikkerhedsrådgivning/-vurdering, samt analyse og alarmering på sikkerhedshændelser.

Ken Bonefeld Nielsen, Vice President & CISO, Norlys

Få webinaret tilsendt her

Tak for din tilmelding! Du hører fra os snarest muligt.