Webinar: Overvejelser der må gøres, hvis du vil gøre brug af red teams

[On demand] Det er højaktuelt at afprøve, hvordan organisationen modstår og håndterer it-kriser. Her er en række overvejelser, du kan drage nytte af, inden du sætter en red team-øvelse i gang i jeres organisation.

Vi har forskellige grunde til at igangsætte red team-øvelser. Det er vigtigt, at man i design-/scoping-fasen er tydelig omkring, hvad man ønsker at opnå – for der er mange veje at gå, og resultatet afhænger deraf.

På dette webinar vil du finde ud af, hvordan red teams opererer i praksis, og hvad du bør overveje, inden du sætter dem i gang.

Tilmeld dig nederst på siden for at modtage optagelsen.

Paneldeltagere:
Hassan Kallas, Chief Services Officer, Dubex
Keld Norman, Sikkerhedskonsulent, Dubex

Agenda

Kort præsentation af red teams

Paneldebat: Hvad er vigtigt, inden du starter?

  1. Hvordan beslutter man, hvad der skal testes ved en red team-øvelse? Hvordan definerer man formålet, og hvad skal man være opmærksom på?
  2. Hvornår skal man begynde at overveje at lave en red team-øvelse? Kan man gå i gang for tidligt i sin sikkerhedsproces?
  3. Hvordan sørger man for, at kritiske systemer ikke bliver uhensigtsmæssigt ramt – noget, der bare ikke må gå galt?
  4. Hvordan afstemmer man, hvor langt man må gå i en red team-øvelse?
  5. Hvem skal man involvere fra virksomhedens side?
  6. Hvordan håndterer man virksomhedens medarbejdere – både under og efter øvelsen? Hvad bør man kommunikere før, under og efter en red team-øvelse?
  7. Skal man bruge video under øvelsen?

Det første skridt

Keld Norman, etisk hacker og incident response-konsulent

Keld er certificeret etisk hacker og bruger en stor del af sine vågne timer på at følge udviklingen på det mørke internet. Han er altid i gang med at teste nye dimser og værktøjer. Til dagligt er Keld en del af Dubex Incident Response Team (DIRT). Han har desuden deltaget i planlægningen og eksekveringen af en række Red Team-øvelser hos danske organisationer i 2018. Keld har en fantastisk evne til at formidle både de tekniske og de menneskelige aspekter af hacking til et bredt publikum.

Hassan Kallas, Chief Services Officer, Dubex

Hassan Kallas har over 20 års praktisk erfaring med it-sikkerhed og har solid kendskab til områdets mange aspekter. Han har igennem årene arbejdet med forskellige sikkerhedsløsninger som sårbarhedsscanninger, firewalls, IDS/IPS, websikkerhed, AV/AM m.fl. og har indblik i de mest gængse sikkerhedsteknologier på markedet. Hassans arbejdsområder har bl.a. inkluderet sikkerhedsrådgivning/-vurdering, samt analyse og alarmering på sikkerhedshændelser.

Tilmeld dig for at modtage optagelsen

Tak for din tilmelding! Du hører fra os snarest muligt.