Webinar: Værd at vide inden du opstarter et incident response-beredskab

[On demand] Det er en speciel oplevelse at komme ud til en organisation, der er i højeste alarmberedskab. Her er nogle overvejelser, der er værd at gøre sig, før det bliver aktuelt.

Tid er et afgørende parameter under en it-krise. Teamet skal vide, hvor man bør tage fat først, og hvad man har at gøre med i værktøjskassen.

Proces-, forberedelses- og øvelsesdelen af et incident response-beredskab er fuldstændig afgørende at få på plads fra begyndelsen.

På dette webinar diskuterer vi de udfordringer og muligheder, som du typisk vil støde på i opstarten af et incident response-beredskab.

Tilmeld dig nederst på siden for at modtage optagelsen.

Agenda

Kort præsentation af incident response

Paneldebat: Hvad er vigtigt, inden du starter?

  1. Hvad er de største syndere, der kan forlænge response-tiden? Og hvordan sørger man for at mitigere det i planlægningen? Hvilke processer og procedure er vigtige at få på plads inden opstarten af et incident response-beredskab?
  2. Skal man have et internt eller et eksternt incident response-beredskab?
  3. Hvornår skal man have responders on-site og hvornår kan man have dem remote?
  4. Hvordan sørger du for at holde dine folk skarpe? Hvilke træningsøvelser kan man planlægge – og hvor ofte?
  5. Hvordan håndterer man arbejdet med krisekommunikation i et incident response-beredskab? Hvor meget og hvornår skal kommunikationsafdelingen inddrages?

Det første skridt

Keld Norman, etisk hacker og incident response-konsulent

Keld er certificeret etisk hacker og bruger en stor del af sine vågne timer på at følge udviklingen på det mørke internet. Han er altid i gang med at teste nye dimser og værktøjer. Til dagligt er Keld en del af Dubex Incident Response Team (DIRT). Han har desuden deltaget i planlægningen og eksekveringen af en række Red Team-øvelser hos danske organisationer i 2018. Keld har en fantastisk evne til at formidle både de tekniske og de menneskelige aspekter af hacking til et bredt publikum.

Peter Sindt, team manager, Dubex-konsulenter

Peter Sindt har de sidste 18 år arbejdet dedikeret med it-sikkerhed. Heriblandt har han arbejdet med implementering af it-sikkerhedsløsninger fra førende producenter samt rådgivning og design af avanceret it-infrastruktur. Peter er til dagligt Team Manager for de tekniske konsulenter hos Dubex.

Tilmeld dig for at modtage optagelsen

Tak for din tilmelding! Du hører fra os snarest muligt.