Bestyrelsesforeningens vejledning ’Cybersikkerhed for bestyrelsen’ er blevet opdateret.

20. december 2021 - Bestyrelsesforeningen har netop afsluttet arbejdet med den årlige opdatering af vejledningen ’Cybersikkerhed for bestyrelsen’, og den nye vejledning forventes offentliggjort den 22. december 2021.

Den 8. december afholdt Bestyrelsesforeningen konference hvor der blev sat fokus på nye vejledning. Den nye udgave af vejledningen indeholder en række nye temabilag som bl.a. sætter fokus på bestyrelsesansvar, cyberforsikringer, leverandørsikkerhed samt logning og overvågning.

Jacob Herbst, CTO i Dubex, har været med i arbejdet omkring den opdaterede vejledning og var således inviteret til at holde indlæg på konferencen. Indlægget handlede om det nye tema omkring logning og overvågning.

Logning og overvågning er kritiske elementer i enhver cyberstrategi da man uden overvågning er blind og dermed ikke i stand til at se hvad der foregår i ens it-systemer, ligesom det er et vigtigt værktøj i forbindelse med en effektiv håndtering af cyberhændelser.

I præsentationen af de nye tema omkring logning gennemgik Jacob Herbst bl.a. hvorfor bestyrelsen er nødt til at forholde sig til virksomhedens logningspolitik for derved at sikre et effektiv cyberforsvar.

Den opdaterede vejledning forventes offentliggjort den 22. december 2021 og kan downloades fra Bestyrelsesforeningens hjemmeside her (Åbner ny fane).

Hold dig opdateret

Få vores nyheder direkte til din indbakke hver måned - tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan også holde dig opdateret ved at følge os på LinkedIn.

Tilmeld nyhedsbrev

Tak for din tilmelding. Du vil fremover modtage vores nyhedsbrev.