Dubex får højeste Check Point-certificering

19. september 2012 - Dubex er blevet udnævnt til Check Point Platinum Partner. Det giver vores kunder garanti for effektive løsninger inden for internetsikkerhed

Hurtig og effektiv løsning af problemer med internetsikkerheden er vital for virksomheders forretning. Som Check Point Platinum Partner er Dubex’s organisation gearet til netop denne opgave. 

”Vores udnævnelse af Dubex til Platinumpartner er et udtryk for, at samarbejdet mellem Dubex og Check Point er udvidet markant inden for it-sikkerhedsområdet. Dubex har gennem de seneste år haft stor succes med at implementere Check Points it-sikkerhedsløsninger i Danmark, og partnerprisen er derfor et udtryk for Dubex’s forretningssucces og dybe teknologiske indsigt i Check Points produkter og løsninger,” siger Anders Greve, der er dansk landechef for Check Point.

En Check Point Platinum Partner har et særlig højt kompetenceniveau i alle Check Points produkter og et særligt fokus på Check Point high-end løsninger.

”Vi er den it-sikkerhedsleverandør i Danmark med flest certificerede Check Point konsulenter, der alle kender Check Ponit’s løsninger og teknologier til bunds. Langt hovedparten af vores sikkerhedskonsulenter har arbejdet med løsninger fra Check Point i mere end 10 år. Vi har kapaciteten og kompetencerne til at give vores kunder en optimal support og rådgivning. Vi er vores kunders ambassadør hos Check Point, og vores mål er at løfte sikkerhedsniveauet hos vores kunder med optimale løsninger”, siger Jacob Herbst, CTO i Dubex.