Dubex offentliggør pænt overskud i regnskabet for 2017

25. marts 2018 - I denne uge offentliggør Dubex et flot regnskab for 2017. Efter et år der har budt på omstrukturering og fokus på kerneforretningen kan virksomheden nu høste frugten af det hårde arbejde.

Den seneste uge har været lidt bedre end de fleste andre uger hos Dubex. Regnskabet for 2017 er nemlig blevet godkendt, og resultatet er meget tilfredsstillende. Efter et år med fokus på kerneforretningen og eksisterende kunder kan Dubex nu høste frugten af det hårde arbejde når resultatet for 2017 ender på 5,9 mio. kr. før skat.

Det kommer som et resultat af omstrukturering og effektivisering af organisationen og ikke mindst hårdt arbejde og en kæmpe indsats fra hele teame

CEO, Gorm Mandsberg

Direktør Gorm Mandsberg siger:

”Vi er meget tilfredse med resultatet. Det kan vi godt være stolte af. Det kommer som et resultat af omstrukturering og effektivisering af organisationen og ikke mindst hårdt arbejde og en kæmpe indsats fra hele teamet”.

I starten af 2017 tog Dubex konsekvenserne af en årrække med underskud i forretningen og valgte at omstrukturere og effektivisere virksomheden. Det betød, at der blev sat fokus på kerneforretningen og de grundlæggende kompetencer i virksomheden samt på eksisterende kunder. Det viste sig at virke, og strategien resulterede i ikke bare et pænt overskud men også en stigning i omsætningen i forhold til de seneste år.

I årsrapporten fremgår det, at det flotte resultatet også skyldes, at en række af de produkter og services, som Dubex har lanceret de seneste år er i kraftigt vækst. Disse services inkluderer blandt andet Dubex' overvågningscenter samt vores Security Operations Center. Samtidig har Dubex nu et fokus og en størrelse, hvor de vigtigste it-sikkerhedsydelser i den bedste kvalitet kan leveres til markedet.

Ledelsen har en forventning om at selskabet i 2018 og fremadrettet vil få en højere indtjening baseret på erfaringerne fra og omstruktureringen i 2017.