Dubex Security & Risk Management Summit 2019

20. januar 2018 - Sæt kryds i kalenderen allerede nu og vær sikker på at få en plads på en af Danmarks største dedikerede it sikkerhedskonferencer, når vi igen inviterer til Dubex Security & Risk Management Summit. Konferencen afholdes i København den 7. marts og i Horsens den 28. marts 2019.

HVOR & HVORNÅR

Summit Øst: 7. marts fra 8.30-17.00 i DGI-byen, København

Summit Vest: 28. marts fra 8.30-17.00 på Scandic Bygholm Park i Horsens

 

TILMELDING

Deltagelse er gratis men kræver tilmelding.

Vi åbner op for tilmelding i efteråret, men du kan forhåndregistrere dig allerede nu. Send en email med navn, titel og virksomhed samt information om hvilket arrangement du ønsker til tilmelde dig (Øst eller Vest) til seminar@dubex.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked, når vi åbner op for tilmeldingerne.

Dubex Summit – i Øst og i Vest

Du kender nok Dubex Security & Risk Management Summit. Måske har du været med på konferencen, som i mere end 10 år har samlet nogle af Danmarks dygtigste sikkerhedsfolk til en hel dag dedikeret til it-sikkerhed og faglig sparring.

Måske kender du bedre Dubex Security & Risk Management Update, som er den jyske version af konferencen.

I 2019 samler vi det hele under én. Vi kalder det Dubex Security & Risk Management Summit – Øst og Vest.

Konceptet er det samme, og det faglige niveau er mindst lige så højt.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, og vær sikker på at komme med når vi i marts måned samler partnere, kunder og andre interessenter til to hele dag med fokus på it-sikkerhed, én i Øst og én i Vest.

 

Genoplev stemningen ved Dubex Summit 2018

Husker du videoen, som satte scenen for Dubex Security & Risk Management Summit 2018, og som understregede vigtigheden af konferencens emne - it-sikkerhed. Gense den her: