Dubex Security & Risk Management Update 2018

29. november 2017 - Sæt kryds i kalenderen den 24. maj 2018, hvor vi inviterer til Dubex Security & Risk Management Update i Horsens på Scandic. Få det sidste nye med inden EU-persondataforordningen træder i kraft den 25. maj og bliv opdateret på aktuelle tendenser inden for digital sikkerhed og risikostyring.

Den 24. maj 2018 gentager vi successen fra tidligere år og afholder vores årlige Dubex Security & Risk Management Update i Horsens. Kom med til en dag med fokus på seneste it-sikkerhedstrusler og -tendenser i selskab med it-sikkerhedsfolk fra forskellige industrier.

Én dag til GDPR

Ringer datoen den 24. maj 2018 en klokke? Det gør den i hvert fald hos os - og det gør den fordi EU-persondataforordningen træder i kraft dagen efter. Derfor har vi de seneste to år hørt datoen den 25. maj 2018 blive nævnt vidt og bredt.

Til Dubex Security & Risk Management Update tæller vi for alvor ned, og vi gør det sammen med nogle af branchens dygtigste folk. Udnyt muligheden for at suge den sidste viden ud af dine it-kollegaer og tæl ned til forordningens ikrafttræden sammen med Dubex og vores partnere.

Det kan du opleve

På konferencen kan du høre emner som:

  • GDPR - hvad så nu?
  • Cloud og mobility
  • Trusselsbilledet i virkelige hændelser
  • Havde din virksomhed afværget NotPetya?

Derudover inviterer vi en række af vores samarbejdspartnere til at fortælle om løsninger og best practice. Udnyt muligheden for at netværke med både deltagere, Dubex'ere og partnere i et afslappet og fortroligt forum.

Praktisk information

Tidspunkt:
Torsdag den 24. maj 2018 fra kl. 8.30 til 18.00.

Sted:
Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens.

Tilmelding:
Tilmeld dig direkte på vores eventsite.

Pris:
Deltagelse på konferencen er gratis, men kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Kontakt Dubex’ Event Team på seminar@dubex.dk, hvis du har henvendelser vedrørende konferencen.