Dubex sidder med i det nye Cybersikkerhedsråd

14. marts 2019 - Som en del af den nye aftale om lovforslag om Center for Cybersikkerhed, har partierne bag forsvarsforliget besluttet at oprette et Cybersikkerhedsråd.

Det nye råd træder i stedet for det advisory board for cyber- og informationssikkerhed, der siden sidste år har spillet en aktiv rolle i udviklingen af den nationale strategi.

Dubex' CTO, Jacob Herbst, har siddet med i advisory boardet, der blandt andet har givet input til tilstandsmålingen af den nationale cyber- og informationssikkerhed.

Medlemmer af det nye råd bliver de samme som i advisory boardet, men suppleres dog med flere medlemmer. Her skal Jacob Herbst og de øvrige medlemmer fortsætte arbejdet med at rådgive regeringen om udvikling af den nationale cyber- og informationssikkerhedsstrategi.

Rådet skal ligeledes være med til at dele viden om cybersikkerhed og byde ind med udvikling af relevante cybersikkerhedskompetencer inden for uddannelse og forskning.

Sammen sikrer vi Danmark.

Nyt fra RSA-konferencen: Et overblik fra keynoten "The Five Most Dangerous New Attacks and How to Counter Them"

På RSA-konferencen i San Fransisco er én af de mest interessante tilbagevendende keynotes ”The Five Most Dangerous New Attacks and How to Counter Them” og i år var ingen undtagelse. Dubex' CRO, Klaus Kongsted, tilbragte tid i Californien, hvor han fik indblik i de mange trusler for it-sikkerheden.

Indblik i security analytics (SIEM) use cases og threat hunting

Automatisk respons er inden for rækkevidde, men intelligente computere kan ikke klare hele SIEM-jobbet for os. Kvaliteten afhænger af use cases, som vi mennesker giver computerne. På trusselssiden er vi også afhængige af samspillet med dygtige threat hunters.