Dubex styrker markedsposition gennem fusion med eSec

4. november 2014 - Dubex A/S styrker markedspositionen inden for Managed Security Services gennem fusion med it-sikkerhedsvirksomheden eSec.

Markedet for Managed Security Services er i kraftig vækst og ifølge administrerende direktør Klaus Kongsted, oplever Dubex en stigende efterspørgsel.

”Fusionen er en strategisk beslutning, der sigter på at supplere Dubex’ organiske vækst på området. eSecs kerneforretning er baseret på hostede it-sikkerhedsløsninger, som netop er et af Dubex’ vækstområder. Med eSecs 14 års erfaring med salg og levering af disse ydelser kombineret med Dubex’ tilsvarende forretning på området opnås en god synergi, der tilsammen sikrer os en meget stærk position i markedet. Samtidig får vi mulighed for at levere endnu bedre løsninger til vores kunder”, udtaler Klaus Kongsted.

Styrkelse af kompetencer inden for Managed Security Services

Den stigende efterspørgsel på Managed Security Services er et udtryk for virksomhedernes vanskeligheder med at finde og fastholde de nødvendige it-sikkerhedskompetencer. Det er en ressourcetung opgave at vedligeholde kompetencer, efterkomme krav fra myndigheder og kunne levere dokumentation i forbindelse med revisionserklæringer. Kombineret med et hastigt udviklende trusselsbillede og virksomhedernes komplekse infrastrukturer, er der et øget behov for overblik.

Med Managed Security Services elimineres virksomhedens behov for dedikerede it-ressourcer til det daglige arbejde med at overvåge netværkstrafikken, håndtere de alarmer IDS-systemerne genererer samt indsamle, analysere og arkivere logs.

”eSecs medarbejdere har solid erfaring inden for primært loganalyse og incident response. Ligesom Dubex er de vant til at være virksomhedernes forlængede arm, der sikrer hurtigt fortolket information med alarmering og respons på hændelser på kundernes netværk. Kundernes it-afdeling bliver kun involveret når handling er påkrævet, men har derudover den nødvendige adgang til logs i forbindelse med eksempelvis auditering. Logs opbevares i redundante datacentre uden for virksomheden, uden at kunderne skal bekymre sig om opbevaring, sikkerhedskopiering og adgangsstyring”, forklarer Klaus Kongsted.

Mere tid til kunderne og udvikling af nye ydelser

Ole Schmitto, som er stifter og den hidtidige ejer af eSec, fortsætter sammen med de øvrige medarbejdere fra eSec i Dubex-regi, hvilket er med til at sikre at der også fremover bliver taget bedst mulig hånd om kunderne. Begge parter ser meget frem til det videre samarbejde omkring både kunder og løsninger. Ole Schmitto udtaler:

”Fusionen med Dubex repræsenterer en fantastisk mulighed for at sætte endnu mere strøm på udviklingen og videreførelsen af det vi startede for 14 år siden. Det er min klare overbevisning, at eSecs sikkerhedseksperter er et godt match med Dubex’, og at kunderne i fremtiden vil kunne forvente endnu bedre Managed Security Services og bredere kompetencer.”

Med fusionen får både eSecs og Dubex’ kunder en fordel i form af flere erfarne konsulenter, der sikrer et endnu bedre leveranceapparat og mulighed for at udvikle nye ydelser til danske virksomheder.

Om eSec

Siden år 2000 har eSec sikret danske virksomheders mod it-kriminalitet. eSec tilbyder en suite af ydelser til beskyttelse af it-systemerne. Leveret via skyen, tilpasset den enkelte virksomhed, fuldt skalérbare og betalt via en månedlig ydelse, der modsvarer det aktuelle behov.

Om Dubex A/S

Dubex er Danmarks førende, forretningsorienterede it-sikkerhedsspecialist. Vi leverer og supporterer sikkerhedsløsninger til over 500 lokationer globalt og har siden 1997 hjulpet private og offentlige virksomheder med at håndtere risici, imødekomme forandringer og understøtte en fleksibel vækst. Vores dybdegående tekniske ekspertise og brancheerfaring samt en omfattende produktportefølje og dokumenterede resultater gør Dubex til den ideelle samarbejdspartner for it-afdelinger, der ønsker at bidrage til virksomhedens succes. Managing risk. Enabling growth. Læs mere på www.dubex.dk.

Pressekontakt:
Dorthe H. Gyldenkærne, Marketing & Communications Manager
Tlf: 20 18 18 81
E-mail: dhg@dubex.dk