Fra Symantec til Broadcom – med Dubex som eneste Platinum Partner

15. september 2020 - Opkøbet af Symantec i november styrkede Broadcoms position på markedet, men med ændringer kommer usikkerheder, og nogle kunder sidder måske tilbage med ubesvarede spørgsmål og bekymringer. Som den eneste Platinum Partner i Danmark, har Dubex en række fordele hos Broadcom.

I november 2019 blev Enterprise-divisionen af Symantec opkøbt af Broadcom. Symantec Enterprise er der, hvor du finder deres sikkerhedsprodukter, som derfor i dag er en division i Broadcom. Broadcom er en af verdens førende inden for teknologisk infrastruktur både med hardware of software, og opkøbet af Symantec styrker denne position yderligere.

Transitionen fra Symantec til Broadcom har dog ikke været helt gnidningsfri, og det er et tungt projekt for både partnere og kunder, når der sker store ændringer som denne i en butik af denne størrelse, hvor der skal integreres så mange forskellige systemer.

”Broadcom er en gigant på markedet, og derfor ved vi, at de har musklerne til at løfte den her opgave. Men vi ved også, at det er en stor opgave, så man kan næsten ikke undgå bump på vejen,” siger Peter Sindt, Professional Services Manager i Dubex.

Den eneste Platinum Partner i Danmark

Dubex er udnævnt som den eneste Broadcom Platinum Partner i Danmark, og med store titler kommer store krav.

”Som Platinum Partner skal vi have de helt rigtige certificeringer og kvalifikationer, og det gør, at vi har stor viden inden for de produkter som Symantec, nu Broadcom, udbyder,” forklarer Peter.

Desuden giver en status som Platinum Partner en række fordele for både kunder og Dubex, da det betyder direkte kontakt til producenten – noget ingen andre i Danmark har.

”Vores partnerstatus gør os enormt tætte med Broadcom. Vi har en Assigned Partner Director, som er vores primære kontakt derinde, som står til rådighed, hvis vi skulle have nogle bekymringer, spørgsmål eller udfordringer,” siger Peter og fortsætter: ”Vi har ørenlyd derinde. Vi kan rent faktisk gå direkte til kilden.”

Navigér i de mange rygter

Selvom Symantec Enterprise Division nu er en del af et andet selskab, er det stadig de samme gode og markedsledende produkter, hvor der nu udvikles og investeres massivt i forhold til at kunne bibeholde denne position på markedet. Og det er derfor ikke nødvendigt at skifte ud eller bekymre sig om, hvad fusionen har af konsekvenser for produkterne rent teknisk.

”Det kan være svært at navigere i alle de rygter, der cirkulerer omkring sådan en fusion, men hvis du er glad for teknologien, så er der ingen grund til at skifte den ud,” forklarer Peter og afslutter: ”Vi forstår at mange kunder kan føle sig utrygge, men vi er klar til at rådgive omkring produkterne, som stadig er gode. Vi er deres forlængede arm her i Danmark, så vi kan navigere i det hele – også den direkte support.”

Tak for din interesse. Vi har nu registreret din henvendelse og du hører fra os snarest muligt.