Indblik i security analytics (SIEM) use cases og threat hunting

31. januar 2019 - Automatisk respons er inden for rækkevidde, men intelligente computere kan ikke klare hele SIEM-jobbet for os. Kvaliteten afhænger af use cases, som vi mennesker giver computerne. På trusselssiden er vi også afhængige af samspillet med dygtige threat hunters.

Ingen kan holde alle trusler ude af systemerne. Derfor er det et væsentligt element af digital sikkerhed at kunne opdage og reagere på sikkerhedsbrud.

I 2019 er vi stadig meget afhængige af det rette samspil mellem erfarne mennesker og maskinlæring, hvis vi vil opdage og reagere rettidigt på sikkerhedsbrud.

Use cases er et centralt element i security analytics

Uanset om du skal starte dit security analytics-program op eller har været i gang længe, så er use cases det rigtige værktøj til at styre din opsætning og prioritering. Eksempler på use cases er bl.a. insider threats, data exfiltration og overvågning af privilegerede brugerkonti.

I Dubex’ Security Analytics Center overvåger og analyserer vi hændelser og angrebsmønstre i logfiler for en lang række organisationer. På Dubex Summit 2019 kan du møde vores SIEM-specialister og trække på mere end 20 års erfaring ved at hoppe med på et af deres tre indlæg:

  • Hør mere om det vigtige forarbejde med security analytics use cases.

  • Få indblik i arbejdet med de intelligente computere og LogRhythms software, der er førende inden for security intelligence og analyse.

  • Dyk ned i hverdagen hos en erfaren threat hunter. Samspillet med threat hunters er også centralt for at opbygge et robust og stærkt forsvar mod cybertrusler.

Få et relevant og brugbart indblik

Du kan høre de tre indlæg og mange andre på Dubex Security & Risk Management Summit 2019, der finder sted i København den 7. marts og i Horsens den 28. marts.

Deltagelse er gratis, og du kan tilmelde dig her.

Dubex Security Analytics Center & SIEM

Dubex’ Security Analytics Center overvåger og analyserer hændelser og angrebsmønstre i dine logfiler og kontakter dig ved kritiske alarmer. Vores erfarne specialister afsøger konstant markedet for nye trusler og tendenser