Professionel bestyrelse skal styrke Danmarks førende it-sikkerhedsfirma

26. juni 2014 - En professionel bestyrelse, med formand Jørgen Bardenfleth i spidsen, skal fremover lede it-sikkerhedsfirmaet Dubex A/S.

Jørgen Bardenfleth bliver indsat som bestyrelsesformand for Dubex ved en ekstraordinær generalforsamling torsdag den 26. juni 2014. Jørgen Bardenfleth er nok mest kendt for sin tid som direktør for Microsoft Danmark fra 2004-2012, hvorefter han primært har beskæftiget sig med bestyrelsesarbejde. Han har desuden beklædt ledende poster hos HP og Intel, været formand for IT-Branchen og siddet i en række bestyrelser siden 2004.

”Jørgen Bardenfleth vil med sit solide kendskab til it-branchen og sit store kontaktnetværk være et vigtigt aktiv, når vi i de kommende år skal styrke Dubex’ position som den førende it-sikkerhedspartner i Danmark. Han er en yderst kompetent og visionær bestyrelsesformand – og der en god kemi,” fortæller Klaus Kongsted, adm. direktør for Dubex.

En visionær bestyrelsesformand til strategisk udvikling

Dubex er en privatejet virksomhed, der har oplevet stor vækst siden opstarten i 1997. Indsættelsen af Jørgen Bardenfleth som bestyrelsesformand er startskuddet til etableringen af en professionel bestyrelse, der skal være med til at sikre Dubex’ strategiske mål fremadrettet.

”Vi er gået efter en visionær bestyrelsesformand, der kan bidrage med strategisk udvikling og sparring. Jørgen har den fornødne ledelsesmæssige og strategiske erfaring til at kunne inspirere til ambitiøse målsætninger og fastholde ledelsen i eksekveringen af disse. Jeg glæder mig til samarbejdet med Jørgen” udtrykker Klaus Kongsted.

Også Dubex’ kunder og medarbejdere kan ifølge den administrerende direktør glæde sig:

”Vores kunder vil opleve en øget professionalisering og konceptualisering af vores ydelser, hvilket vil medføre øget værdiskabelse. Vores medarbejdere får en bestyrelsesformand, der kan udfordre ledelsen på faglighed og vækst – og ikke mindst i forhold til vores værdier. Jørgen har med Microsoft Danmark været udnævnt som Best Place to Work gennem flere år. Og det mener vi også, at Dubex kan blive.”

Den nye bestyrelsesformand ser frem til de nye udfordringer i spidsen for Dubex’ bestyrelse:

”Vigtigheden af it-sikkerhed er stigende i alle dele af samfundet, hvor vi løser flere og flere opgaver ved hjælp af digitalisering. Både offentlige og private virksomheder indser i stigende omfang behovet for at professionalisere indsatsen ved at samarbejde med virksomheder som Dubex, der kan rådgive, levere og supportere de rigtige løsninger indenfor området. Jeg ser meget frem til samarbejdet med en af de dygtigste virksomheder indenfor it-sikkerhedsløsninger,” slutter Jørgen Bardenfleth. 

Om Dubex A/S

Dubex er Danmarks førende, forretningsorienterede it-sikkerhedsspecialist. Vi leverer og supporterer sikkerhedsløsninger til over 500 lokationer globalt og har siden 1997 hjulpet private og offentlige virksomheder med at håndtere risici, imødekomme forandringer og understøtte en fleksibel vækst. Vores dybdegående tekniske ekspertise og brancheerfaring samt en omfattende produktportefølje og dokumenterede resultater gør Dubex til den ideelle samarbejdspartner for it-afdelinger, der ønsker at bidrage til virksomhedens succes. Managing risk. Enabling growth.

Pressekontakt

Dorthe H. Gyldenkærne, Marketing & Communications Manager
Tlf: 20 18 18 81
E-mail: dhg@dubex.dk