Se video: Så nemt kan du klone et adgangskort

25. juni 2021 - I denne video demonstrerer Keld, hvordan man, med en ny dims, let kan klone kort – og du behøver ikke engang have særlig viden om kortkloning på forhånd. Keld kommer også med tip til, hvilke kort, man skal bruge, hvis ikke de skal kunne klones.

Se med, når Keld Norman, Cyber Security Consultant i Dubex, demonstrerer og forklarer, hvordan RFID-kort, som du eksempelvis bruger til at få adgang til din virksomhed, kan kopieres og endnu vigtigere, hvilke kort, der ikke er så lette at kopiere.

Keld Norman, Cyber Security Consultant i Dubex, fortæller i videoen, hvordan man kan klone kort og hvilken standard, man skal bruge, hvis man vil undgå det.

RFID-kort er for eksempel et kort som det, du bruger til at komme ind i din virksomhed med. De kan kopieres ved hjælp af en række forskellige metoder, men for et par dage siden modtog Keld en helt ny dims til samlingen, som han fortæller nærmere om i demovideoen her.

Hvorfor er den nye dims mere anvendelig?

Fordelen ved den nye dims er, at man rent faktisk ikke længere behøver have et særligt kendskab til at kopiere kort, fordi det hele sker af sig selv.

Dog er der også noget, som dimsen ikke kan kopiere, og netop dette deler Keld et lille tip om i videoen.

Se mere fra Keld

Se video: Sådan kan man etablere usynlig tovejskommunikation

I denne video demonstrerer Keld, hvordan man kan etablere tovejskommunikation med en lille bitte dims – og det gøres endda helt usynligt.

Se video: Sådan indbygger man en keylogger i et keyboard

Man kan overvåge, hvad andre skriver på deres keyboard ved at indbygge en keylogger i deres keyboard. Det lyder umiddelbart sværere, end det er. Keld demonstrerer hvordan og giver et par tips til, at opdage sådan et angreb, og i denne video demonstrer Keld, hvor nemt det rent faktisk er.

Se video: På hvor mange forskellige måder kan du blive overvåget?

Find sølvpapirshatten og skrivemaskinen frem efter denne video med Keld, der fortæller om de mange forskellige måder, vi ved vores arbejdsstation kan blive overvåget. Og det er ikke så lidt.