Trends og tendenser inden for Mobility

21. oktober 2014 - Få indblik i de udfordringer som virksomhederne står overfor i forhold til Mobility og hvorfor sikkerheden for mobile apps skal styrkes.

CIO Insight interviewede tidligere på året Chris Hazelton fra 451 Research og Chris Marsh fra Yankee Group for at få et indblik i udviklingen og tendenserne indenfor mobility. Her kom de blandt andet ind på leverandører af mobile enheder, mobil ROI og relaterede udviklingsområder for virksomheder fremover.

Ifølge Chriz Hazelton er virksomhedernes begrænsede muligheder for at kontrollere medarbejdernes enheder samt den øgede mængde data på disse enheder, de to vigtigste drivere for udviklingen inden for mobility. Det betyder nemlig, at it skal kontrollere et stigende forbrug af virksomhedsdata i et miljø, hvor de mister mere og mere kontrol.

Enterprise Mobile Management (EMM)-markedet har et øget fokus på forbedring af kontrollen med applikationer og virksomheds data – og markedet udvikler sig hastigt på grund af den øgede konkurrence. Desværre mener Hazelton, at fremgangen indenfor EMM bliver begrænset af, at mobility-markedet er domineret af Android og iOS, og mobilproducenter ikke har det store fokus på management grænsefladen. Chris Marsh forventer til gengæld et øget fokus på mobile applikationer og - cloud platforme.

Og det øgede fokus på de mobile applikationer er nødvendigt, da der er mange sårbarheder.

HP Security Research Cyber Risk Report 2013 undersøger de mest almindelige sårbarheder i detaljer, herunder også sårbarheder i open source, web og mobile applikationer.

Blandt de mest opsigtsvækkende resultater i forhold til mobile applikationer er, at

  • 56% af de testede applikationer har sårbarheder i forhold til at afsløre information om applikationen, dens implementering og dens brugere.
  • 74% af applikationerne tillader unødvendig adgang
  • 80% af applikationerne er sårbare over for fejlkonfiguration
  • Hybrid development frameworks til mobile apps forholder sig ikke til mange velkendte sikkerhedsspørgsmål

I rapporten får indblik i, hvordan hackere typisk udnytter sårbarhederne. Desuden indeholder rapporten et koreansk case study, hvor du får indblik i fremtidens trusselsbillede og løsninger.

Vil du vide mere?

Dubex Security & Risk Management Summit kan du høre mere om trends og tendenser inden for Mobility. Derudover får du indblik i, hvilke krav Mobility sætter til organisationens parathed, samt hvordan du vælger den rette løsning til din virksomhed.