Vi starter sommeren med nye kolleger

3. juli 2014 - Dubex er i rivende udvikling. Udover at vi fremover skal ledes af en professionel bestyrelse, får vi henover sommeren også en række nye kolleger.

Hos Dubex vi vil fortsat være Danmarks førende it-sikkerhedspartner.

Derfor har vi for nylig besluttet at virksomheden skal ledes af en professionel bestyrelse, der skal hjælpe med sparring omkring den strategiske udvikling. Jørgen Bardenfleth, tidligere administrerende direktør for Microsoft Danmark, blev udnævnt som formand på en ekstraordinær generalforsamling den 26. juni 2014.

Udover arbejdet med at sammensætte den nye bestyrelse tager vi henover sommeren også imod en række nye kolleger, der skal hjælpe med at udvikle og sikre den kompetente rådgivning, der kendetegner Dubex.

Martin Jæger er ny Business Development Manager

Martin Jæger - Dubex A/S

Martin startede 1. juli 2014 som Business Development Manager. I sin stilling får han blandt andet ansvaret for udviklingen af Dubex’ konceptområder.

Martin kommer senest fra en stilling som Business Technology Advisor hos CA, hvor han primært arbejdede med salg til enterprise-kunder.

Marie Raabye er ny Marketing & Communications Coordinator

Marie Raabye - Dubex A/S

Siden 1. juni 2014 har Marie været ansat som Marketing & Communications Coordinator med ansvar for online kommunikation og nyhedsformidling. Marie er dog ikke helt ny i Dubex. Siden oktober 2013 har hun været projektansat i marketing, hvor hun især har produceret indhold til vores hjemmeside og nyhedsbreve.

Marie er uddannet Cand. Mag. i sprogpsykologi og har tidligere arbejdet i Tivolis marketingafdeling med ansvar for online kommunikation og markedsføring via nyhedsbreve og sociale medier. Derudover har hun som projektassistent hos Rostra Kommunikation arbejdet med diverse PR-aktiviteter.


Vi glæder os til samarbejdet og håber, at vores kunder og samarbejdspartnere vil tage godt imod dem begge. Samtidig ser vi frem august, hvor vi igen kan løfte sløret for flere nye ansigter hos Dubex.