Vi tilføjer to nye, stærke profiler til det jyske team

6. december 2018 - Vi er stolte af, at vi fra 1. januar kan byde velkommen til to nye account managers på vores kontor i Aarhus. Med hhv. 13 og 19 års erfaring i it-branchen, har de begge opnået den stærke kombination af teknisk og forretningsmæssig forståelse, der giver kunderne endnu højere sikkerhed.

I kølvandet på ansættelsen af vores nye regionschef, Thomas Hæstrup, er vi stolte af at kunne tilføje Carsten Jakobsen og Kasper Lamm til teamet i Aarhus.

Carsten har mere end 19 års erfaring fra it-branchen, hvor han har arbejdet som datacenterspecialist, business manager og salgsspecialist.

Kasper kommer med 13 års erfaring inden for it-branchen fra jobs som Commercial Executive og salgsspecialist.

Kompetence, service og et højt vidensniveau har altid været de parametre, der vægtes højest hos Dubex

De mange års erfaring har givet Carsten og Kasper den kombination af teknisk og forretningsmæssig indsigt, der gør dem i stand til at finde de rigtige løsninger til de rigtige priser sammen med vores it-sikkerhedsspecialister. Det kommer vores jyske kunder til at nyde godt af.

De to erfarne herrer bliver et stærkt tiltag i det jyske, hvor de med kompetence og sikker hånd vil være en vigtig og opmærksom samarbejdspartner for vores kunder. De vil med sikkerhed sikre den fremdrift og eksekvering, som vi ønsker at skabe for vores kunder i Jylland i 2019.

Denne artikel blev opdateret den 9. januar 2019.