T. Hansen: Dubex sikrer thansen.dk oppetid i butikkerne

T. Hansens 76 butikker drives centralt, og butikkerne er derfor afhængige af en driftssikker forbindelse til hovedkontor, lager og fjernlager. Dubex hjælper med at sikre oppetid og en smidig it-sikkerhed.

T. Hansen Gruppens 700 medarbejdere genererer en årlig omsætning på over 800 mio. kr. i deres 76 butikker. Forretningskæden tilbyder gratis levering fra dag til dag, et års returret og konceptet ”leveret eller gratis”. Her er de varer, der er omfattet af aftalen gratis, hvis de ikke leveres til tiden. Det stiller store krav til logistik og driftssikkerhed.

”Vi kan ikke sælge vores fulde program til vores kunder, hvis forbindelsen mellem vores butikker og hovedkontoret er nede. Driftssikkerhed er derfor helt afgørende for vores forretning”

Bo Bommersholt Sørensen, CIO, T. Hansen Gruppen A/S

Vi har en nem og driftssikker løsning

Med 200 medarbejdere på hovedkontoret tæller T. Hansen i alt 700 medarbejdere. De udgør sammen en organisation, der er gennemsyret af mentaliteten; her gør vi tingene selv. Det gælder også i forhold til deres it-systemer og sikkerheden bag. Beslutningen om en Check Point-løsning var da også taget længe før Dubex kom på banen som supportpartner. Dubex skulle hjælpe med at tilpasse løsningen til T. Hansens behov. Check Point-løsningen består af en central firewall på hovedkontoret i Middelfart, der kommunikerer med decentrale firewalls ude i butikkerne. Og siden 2001 har T. Hansen benyttet deres eget VPN-netværk. Den primære opgave er ubetinget at sikre forbindelsen mellem hovedkontoret og butikkerne. Bo Bommersholt Sørensen forklarer:

”Intet er vigtigere end forbindelsen til vores butikker. Dubex har hjulpet os med at tilpasse løsningen vores specifikke behov, så vi undgår nedetid. Vi har fået en stabil løsning med en stringent opsætning, der er nem at administrere. Løsningen er overskuelig i forhold til opsætning, regler og politikker. Det er en fordel i den daglige drift, og når vi udvider med nye butikker.”

Dubex forstår vores forretning

T. Hansens Check Point-løsning rummer meget funktionalitet, som virksomheden kan udnytte på sigt. Dubex er certificeret Check Point-supportpartner og rådgiver ud fra de muligheder, som løsningen rummer samt aktuelle trusler og krav.

”Dubex lytter til vores behov og ønsker, og de forstår vores forretning. Vi har et smidigt samarbejde, hvor vi får lov til at styre tingene selv med en specialiseret sparringspartner ved hånden. Vi føler os prioriteret, og Dubex melder altid ind med relevante muligheder eller risici, som vi bør handle på”

Bo Bommersholt Sørensen

En sparringspartner for fremtiden

Dubex udnytter sin samlede erfaring og ekspertise til at rådgive kunder omkring individuelle og generelle it-sikkerhedsforhold. Da T. Hansen i 2014 oplevede forsøg på at bringe deres webshops ud af drift, hjalp Dubex med at implementere en F5-løsning, der håndterer og kontrollerer netværkstrafikken til og fra webbutikkerne.

”Vi konsulterer Dubex, når vi skal træffe vigtige beslutninger i forhold til sikkerheden i vores forretning”

Bo Bommersholt Sørensen