Cookie- og privatlivspolitik

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvordan de bruger det.

Oversigt

  1. Ejeroplysninger
  2. Brug af cookies
    2.1   Så lang tid opbevares cookies
    2.2   Sådan sletter du cookies
    2.3   Sådan undgår du cookies
    2.4   Hvad cookies bruges til på vores website
    2.5   Google Analytics (trafikmåling)
  3. Behandling af personoplysninger
    3.1   Kontakt vedr. personoplysninger
    3.2   Dubex behandler følgende typer af oplysninger via hjemmesiden
    3.3   Dubex' brug af dine oplysninger ved tilmelding til events og webinars
    3.4   Dubex' behandling af dine oplysninger
    3.5   Beskyttelse af personoplysninger
    3.6   Dine rettigheder

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Dubex A/S
Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg
Telefon: 3283 0430
Email: info@dubex.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandteringexternal link.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, hvilket indhold der vises, samt oplysninger om geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Vi bruger ydermere en cookie (cPrompt_useCookies)  til at gemme din accept af cookies ved side-skift.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

3. Behandling af personoplysninger

Dubex overholder til enhver tid persondataloven og al anden relevant lovgivning i forbindelse med brug af hjemmesiden og nyhedsbreve.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dubex, skal du rette henvendelse på info@dubex.dk eller telefon 32 83 04 30. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Dubex behandler følgende typer af oplysninger via hjemmesiden

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via hjemmesiden Det kan f.eks. være navne og kontaktoplysninger, herunder e-mails og telefonnumre. Oplysninger om din brug af hjemmesiden (historik) Det drejer sig om oplysninger om, hvilke spor og indlæg, du ønsker at deltage i på events. Yderligere drejer det sig om oplysninger om, hvilke dele af hjemmesiden du besøger, idet disse oplysninger opsamles i såkaldte logfiler sammen med din IP-adresse og lagres på dit eget terminaludstyr, som f.eks. PC eller Smartphone, i form af cookies.

3.3 Dubex' brug af dine oplysninger ved tilmelding til events og webinars

Dubex bruger dine personoplysninger til at sende information om events, som du er tilmeldt. Endvidere kan oplysningerne anvendes til statistik.

Ved tilmelding til Dubex events tilmelder du dig også nyhedsbrevet, Dubex Update, hvor du løbende vil få tilsendt information om eventet. Dubex Update kan samtidigt indeholde øvrige nyheder og markedsføring, hvilket du hermed giver samtykke til. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Efter events deler Dubex følgende oplysninger med vores partnere med henblik på at dokumentere deltagelsen på eventet: Fornavn, efternavn, e-mailadresse, titel og virksomhedsnavn.

3.4 Dubex' behandling af dine oplysninger

Opbevaring af registrerede oplysninger:

De registrerede personoplysninger, herunder e-mailadresser og andre kontaktoplysninger, bliver gemt, så længe det er nødvendigt af hensyn til de formål, hvortil oplysningerne behandles.

Adgang til data:

Dubex giver aldrig oplysninger om dig videre til andre, medmindre du specifikt har givet samtykke til det, eller der er tale om samarbejdspartnere, som leverer ydelser til Dubex.

Som beskrevet ovenfor deler Dubex følgende oplysninger med event-partnere med henblik på at dokumentere deltagelsen på eventet: Fornavn, efternavn, titel, virksomhedsnavn.

3.5 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.6 Dine rettigheder

Som registreret bruger af Dubex's hjemmeside har du i følge persondataloven følgende grundlæggende rettigheder:

Indsigtsret:

Du kan til enhver tid anmode om at få oplyst, hvorvidt Dubex behandler oplysninger om dig, og i bekræftende fald tillige få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret om dig via hjemmesiden, hvad formålet er med behandlingen af disse oplysninger, og hvem disse oplysninger eventuelt videregives til.

Adgang til berigtigelse af registrerede oplysninger

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Såfremt det måtte vise sig, at de registrerede oplysninger om dig er urigtige, vildledende eller på anden måde er behandlet i strid med lovgivningen, vil Dubex naturligvis straks berigtige, slette eller efter omstændighederne blokere de pågældende oplysninger.

Sletning af oplysninger

Oplysninger, du selv har afgivet, og som Dubex ikke har anden gyldig grund til fortsat at opbevare og/eller behandle, kan du til en hver tid rette henvendelse til Dubex og bede om at få slettet.

Denne cookie- og privatlivspolitik er senest opdateret d. 29. august 2018.