Cyber Security Analyst til at bistå Dubex Cyber Defence Center

Vil du være med til at beskytte virksomheder mod cyberangreb og samtidig være en del af en afdeling i rivende udvikling?

Vi søger en dygtig Cyber Security Analyst til at bistå Dubex Cyber Defence Center i kampen for at holde danske og udenlandske virksomheder sikre.

Om stilligen

Som Cyber Security Analyst bliver du en del af Dubex Cyber Defence Center, der består af nogle af Danmarks mest erfarne, kompetente og dedikerede sikkerhedsanalytikere, penetrationstestere og incident respondere.

Du vil komme til at sidde med daglig sikkerhedsovervågning af en lang række danske og udenlandske virksomheder, hvor du blandt andet vil fungere som sparringspartner til vores Tier 1-analytikere.

Det er vigtigt, at Dubex Cyber Defence Center hele tiden er opdateret på nye trusler, og en del af jobbet består derfor i at analysere nye trusler og sørge for, at vores overvågning er optimeret til at kunne opdage disse.

En stor del af jobbet vil være kontakt til vores kunder, med det formål at sikre, at de får størst mulig værdi ud af løsningen. Herunder får du bl.a. ansvar for planlægning og afvikling af statusmøder, samt den daglige kommunikation med kunderne.

Dubex tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et team, der samarbejder på tværs af kompetencer for at få løst kundernes udfordringer. Vi holder til i Søborg, hvor det daglige arbejde foregår.

Om dig

Du har gennemført en relevant uddannelse (gerne inden for it), som fx datamatiker, bachelor, datalog, cand.scient. eller lignende – alternativt har du gennem erhvervserfaring oparbejdet relevant teknisk indsigt.

Du har nogle års relevant erfaring enten inden for sikkerhedsanalyse eller it-sikkerhed.

Desuden har du en god forståelse for trusselsbilledet og de forskellige trusselsaktører samt en forståelse for sikkerhedsinfrastruktur og de forskellige former for angreb. Du tænker analytisk og problemknusende.

Derudover har du:

 • Kendskab til SIEM-platforme, såsom LogRhythm, Splunk, QRadar eller andet
 • Teknisk kendskab til andre sikkerhedsløsninger såsom:
  • Antivirus-løsninger
  • Firewall
  • IDS/IPS
  • Endpoint Security Solutions
  • Cloud Security Solutions

Dine personlige egenskaber er kendetegnede ved, at du er:

 • Interesseret i it-sikkerheds og bruger gerne fritid på at blive klogere, f.eks. i CTF’er
 • Analytisk i din arbejdsgang
 • Struktureret og god til at tænke i processer
 • God til at kommunikere klart og forståeligt på såvel teknisk niveau som ledelsesniveau
 • Serviceminded og god til at arbejde i teams

Du forstår desuden vigtigheden af at dokumentere og følge op på dine opgaver til gavn for teamet og kunderne, og du behersker dansk og engelsk flydende på skrift og i tale. Vi kontrollerer desuden straffeattest på årlig basis.

Om os

Dubex er Danmarks største og førende it-sikkerhedsspecialist. Viden, produktkendskab og kreativitet og et dybgående kendskab til vores kunder er grundlaget for vores forretning. Derfor lægger vi stor vægt på at have de rigtige medarbejdere, som vi løbende kan udvikle og videreuddanne – og give plads til at diskutere og afprøve nye idéer. Vi fokuserer på faste og langvarige kundeforhold og bidrager til både kundernes og Dubex’ forretning på en værdiskabende måde.

Dubex er i vækst. Vores sikkerhedshus består af de mest erfarne, kompetente og dedikerede konsulenter og projektledere inden for it-sikkerhed.  Du har således også en organisation bag dig, som vil være den mest anerkendt og fortrukne sikkerhedspartner.

Vi arbejder målrettet med at blive den mest eftertragtede arbejdsplads i it- og konsulentbranchen. Vi gør meget ud af at være de bedste, til det vi gør, og du får mulighed for at tilegne dig ny viden blandt dygtige kollegaer i et spændende og udfordrende miljø. Vi sætter alle en ære i at levere den ultimative service til vores kunder, baseret på et tæt samarbejde med dem. Vi sætter desuden en stor ære i at hjælpe og støtte hinanden, så vi når vores fælles mål. Vi passer rigtig godt på vores medarbejdere i et kammeratligt og godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og fleksibilitet. Derudover tilbyder vi en række medarbejdergoder som motion, spændende events i en meget aktiv personaleforening, kantineordning mfl.

Om ansættelsen

Send din ansøgning og CV på job@dubex.dk, hvorefter vi kontakter dig.

Du vil referere til Chief Service Officer, Hassan Kallas, som kan kontaktes for yderligere information om stillingen på hak@dubex.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!