Driftskonsulent til Dubex Security Operation Center

Er du vores nye driftskonsulent? Dubex søger en ny medarbejder til drift og vedligeholdelse af sikkerhedsovervågning og back systemer, samt managed services platforme i Dubex Security Operation Center.

Om jobbet

Som en af vores nye driftskonsulenter i vores Security Operation Center (SOC) kommer du til at drifte og vedligeholde vores forskelige driftsplaforme samt deltage i on-boarding af kunder til vores managed services, samt afrapportering.
Driftsplatformen består pt. af driftsovervågning i form af Opmanager, sikkerhedsovervågning med LogRhythm og backup i form af RestorePoint. Vores managed services består bl.a. Aruba Airwave, Check Point Multi-Domain Management og de SIEM produkter der bruges i Dubex Security Analytics Center. Dubex driftsplatform har prober ude hos vores kunder, så der vil være kundekontakt i forbindelse med on-boarding, ændringer, fejlretning m.m.
Der vil også være en del rutine drift opgaver på bl.a. Check Point, Trend Micro, Symantec, og andet.

Du vil have det primære ansvar for vedligeholdelse af vores driftsplatform samt deltage i håndtering af drift for vores drift- og managed services kunder, herunder deltage i vagtordningen.

Du bliver en del af et dynamisk SOC team, pt. bestående af 9 mand som du kan sparre med. Derudover vil der være et tæt samarbejde med vores intern it, som står for den underliggende infrastruktur. Hverdagen vil være en blanding af rutineprægede opgaver, men også mange dynamiske og afvekslende opgaver.

Om dig som person

Du er dygtig til og brænder for at drive it-systemer selvstændigt. Du er god til at udvikle systemerne og til at automatisere og scripte. Du har en relevant teknisk uddannelse og gerne nogle års erfaring med drift af it-infrastruktur, generel viden om operativsystemer, virtualisering, TCP/IP, netværk og sikkerhed – gerne suppleret med relevant certificering inden for disse områder. Det kan også være, at du er nyuddannet, og har beskæftiget dig med it-sikkerhed under din uddannelse og nu brænder efter at lære mere.

Du har lyst til at fordybe dig i it-sikkerhed samtidigt med, at du gerne samarbejder og deler din it-knowhow med kollegaer. Det forventes, at du kommunikerer forståeligt både skriftligt og mundtligt med kunder og kollegaer.

Det er en fordel hvis du har viden – gerne underbygget med relevant certificering – inden for nogen af følgende områder og teknologier:

  • Overvågningsplatforme
  • Backup-systemer
  • Drift af it- systemer
  • Infrastruktur viden f.eks. indenfor VmWare, Microsoft og Cisco

Har du ikke kompetencerne endnu men brænder for drift og it-sikkerhed og gerne lærer nyt, hører vi også gerne fra dig. Vi forventer således ikke, at du kender vores værktøjsportefølje, når du starter hos os. Du vil få et grundigt oplæringsforløb inden for de relevante områder og værktøjer og produkter. Vi forventer til gengæld, at du, som del af din oplæring, har som mål at erhverve relevante certificeringer, der kan dokumentere din viden.

Som person er du:

  • videnbegærlig efter indsigt i it-sikkerhed og problemstillinger hos kunder
  • selvstændig, pligtopfyldende og ansvarsbevist omkring professionel levering af kundeopgaver
  • kvalitetsbevidst og omhyggelig i problemforståelse og dokumentation
  • god til at prioritere, er struktureret og har overblik – også i travle perioder
  • teamplayer med personlighed og humor
  • alternativt tænkende, holder af teknik og er en god problemløser

Hvorfor Dubex?

Dubex er Danmarks største og førende it-sikkerhedsspecialist. Viden, produktkendskab og kreativitet og et dybgående kendskab til vores kunder er grundlaget for vores forretning. Derfor lægger vi stor vægt på at have de rigtige medarbejdere, som vi løbende kan udvikle og videreuddanne – og give plads til at diskutere og afprøve nye idéer. Vi fokuserer på faste og langvarige kundeforhold og bidrager til både kundernes og Dubex’ forretning på en værdiskabende måde.

Dubex er i vækst. Vores sikkerhedshus består af de mest erfarne, kompetente og dedikerede konsulenter og projektledere inden for it-sikkerhed.  Du har således også en organisation bag dig, som vil være den mest anerkendt og fortrukne sikkerhedspartner.

Vi arbejder målrettet med at blive den mest eftertragtede arbejdsplads i it- og konsulentbranchen. Vi gør meget ud af at være de bedste til det vi gør og du får mulighed for at tilegne dig ny viden blandt dygtige kollegaer i et spændende og udfordrende miljø. Vi sætter alle en ære i at levere den ultimative service til vores kunder, baseret på et tæt samarbejde med dem. Vi sætter desuden en stor ære i at hjælpe og støtte hinanden, så vi når vores fælles mål. Vi passer rigtig godt på vores medarbejdere i et kammeratligt og godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og fleksibilitet. Derudover tilbyder vi en række medarbejdergoder som motion, spændende events i en meget aktiv personaleforening, kantineordning mfl.

Yderligere information

Din arbejdsplads vil være på vores kontor i Søborg, men du vil også komme til at deltage i møder og opgaver ude hos vores kunder.

Du vil referere til Team Manager, Georgios Sagos, som kan kontaktes for yderligere information om jobbet på: 3283 0436 eller: gsa@dubex.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning og CV til job@dubex.dk mærket "Driftskonsulent til Dubex SOC", hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.