Seniorkonsulent i Governance, Risk and Compliance

Som den nye GRC Seniorkonsulent inden for Risk & Security Management skal du bistå Dubex’ kunder med analyser og rådgivning inden for sikkerhed, risikovurdering, strukturering af sikkerhedsprocesser, compliance samt emner som ISO 27000, GDPR, beredskabsplaner mv.

GRC-konsulentydelserne er et forretningsområde i rivende udvikling, og i Dubex arbejder vi løbende på at udvikle de rigtige kompetencer og tilpasse ydelser for at imødekomme kundernes behov.

Om jobbet

Som GRC Seniorkonsulent bliver du en del af en konsulentafdeling, der består af nogle af Danmarks mest erfarne, kompetente og dedikerede konsulenter og projektledere inden for it-sikkerhed – og du får stor mulighed for selv at præge området.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med organisatoriske og tekniske sikkerhedsanalyser, risikovurderinger, workshops, gap-analyser og udarbejdelse af koncepter for etablering af nye sikkerhedsinfrastrukturer hos kunderne.

Afdelingen arbejder tæt sammen med vores tekniske konsulentafdeling, da én af vores største styrker er den it-sikkerhedstekniske kompetence, som sammen med GRC-afdelingens faglige viden giver kunderne direkte brugbare analyser og anbefalinger.

Om dig

Du har gennemført en relevant uddannelse (gerne inden for IT), som fx civilingeniør, datalog, revisor, cand.scient. eller lignende – alternativt har du gennem erhvervserfaring oparbejdet relevant teknisk indsigt samt proceserfaring.

Du har 5-7 års relevant erfaring enten inden for it-sikkerhed eller it-revision/-auditering, samt erfaring med rådgivning om og dokumentering af komplekse problemstillinger.

Desuden har du en god forståelse for trusselsbilledet og de forskellige trusselsaktører, samt en forståelse for sikkerhedsinfrastruktur og de forskellige former for angreb. Du er vant til at skulle overskue en kundes it-sikkerhed for at kunne gennemskue, hvordan den kan forbedres.

Derudover:

  • Du har kendskab til sikkerhedsstandarder/-anbefalinger og har med fordel erfaring med flere af følgende: ISO 27001/27002, GDPR, SOC2, ISAE 3000/3402, PCI-DSS, CISSP, SANS mv.
  • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Microsofts platform og/eller netværk.
  • Du er vant til at have en del af ansvaret for salget af egne og afdelingens ydelser.

Dine personlige egenskaber er kendetegnede ved, at du er:

  • Struktureret og god til at tænke i processer.
  • God til at kommunikere klart og forståeligt på såvel teknisk niveau som ledelsesniveau.
  • Vant til og åben for at tilegne dig ny viden om processer og metoder.
  • Initiativrig og trives med at arbejde selvstændigt.

Du forstår desuden vigtigheden af at dokumentere og følge op på dine opgaver til gavn for teamet og kunderne, og du behersker dansk og engelsk i flydende skrift og tale.

Om Dubex

Dubex er Danmarks største og førende it-sikkerhedsspecialist. Vi leverer og supporterer sikkerhedsløsninger til over 500 lokationer globalt og har siden 1997 hjulpet private og offentlige virksomheder med at håndtere risici, imødekomme forandringer og understøtte en fleksibel vækst.

Viden, kreativitet og et dybgående kendskab til vores kunder er grundlaget for vores forretning. Derfor lægger vi stor vægt på at have de rigtige medarbejdere, som vi løbende kan udvikle og videreuddanne – og give plads til at diskutere og afprøve nye idéer.

Vi fokuserer på faste og langvarige kundeforhold, som bidrager til både kundernes og Dubex’ forretning på en værdiskabende måde. Dubex er i vækst. Vores sikkerhedshus består af de mest erfarne, kompetente og dedikerede konsulenter og projektledere inden for it-sikkerhed. Du har således en organisation bag dig, som vil være den mest anerkendt og fortrukne sikkerhedspartner.

Yderligere information

Din arbejdsplads vil være på vores kontor i Søborg. Hvis den helt rigtige kandidat er bosiddende vest for Storebælt, kan vores kontor i Århus dog også komme på tale.

Der forventes rejseaktivitet i forbindelse med stillingen på ca. 5-10 overnatninger pr. år.

Vores nye GRC Seniorkonsulent vil referere til vores Chief Relations Officer Klaus Kongsted, som kan kontaktes for yderligere information om jobbet på 3283 0433 eller på mail kka@dubex.dk.

Send din ansøgning og CV på job@dubex.dk, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til joboversigten.