Sikkerhedskonsulent - SIEM / Security Intelligence / SOC Analyst

Er du vores nye Security Intelligence konsulent, der skal hjælpe vores kunder med at monitorere deres netværk og systemer for tegn på kompromittering - og hjælpe med at opklare og håndtere sikkerhedshændelser?

Dubex er Danmarks største og førende it-sikkerhedsspecialist og på listen over Danmarks Bedste IT-arbejdspladser i 2016. Viden, produktkendskab og kreativitet kombineret med høj kvalitet og god service er grundlaget for vores forretning. Derfor lægger vi stor vægt på at have de rigtige medarbejdere, som vi løbende kan udvikle og videreuddanne – og give plads til at diskutere og afprøve nye idéer, teknologier og produkter. Vi fokuserer på faste og langvarige kundeforhold. Det betyder, at en stor del af vores aktiviteter foregår for og hos vores eksisterende kunder. Her er du og dine kollegaer omdrejningspunktet for at få leveret rådgivning og løsninger på en professionel og værdiskabende måde.

Jobbet

Som vores nye sikkerhedskonsulent indenfor Security Intelligence-området, skal du hjælpe vores kunder med at monitorere deres netværk og systemer for tegn på kompromitteringer via forskellige former for SIEM- og Threat Intelligence-systemer. Når der sker sikkerhedsbrud skal du hjælpe med at opklare og håndtere hændelserne. De daglige arbejdsopgaver omfatter også løbende optimering af de forskellige sikkerhedsværktøjer således at der reageres på de rigtige hændelser.

Din arbejdsplads bliver primært på vores kontor i Søborg, men du forventes også at deltage i møder ude hos vores kunder, samt være en del af vores incident response-team, der kan rykke ud til kunder.

Personen

Du har en teknisk it-uddannelse, gerne en videregående uddannelse som eksempelvis civilingeniør, datalog eller lignende, og gerne solid erfaring fra serverinfrastruktur- og/eller netværksområdet, herunder viden om Windows, Linux og generelt omkring TCP/IP, netværk og sikkerhed – gerne suppleret med relevante certificeringer inden for disse områder (eksempelvis fra Microsoft, Cisco, CISSP, SANS el. lign.). Det er også en fordel, hvis du har erfaring med incident håndtering, avanceret malware og efterforskning (forensic) af it-sikkerhedshændelser. Det er endvidere en fordel hvis du har viden eller erfaring omkring udvikling i eksempelvis .NET, C++, Visual Basic og SQL.

Du er vant til meget hurtigt at tilegne dig ny viden om teknologier og produkter, og du har let ved at lære nyt – eksempelvis overskue en kundes infrastruktur for at kunne gennemskue, hvordan et angreb er foregået. Det falder dig naturligt at dokumentere og følge op på dine opgaver til gavn for teamet og vores kunder. Det forventes endvidere, at du er god til at kommunikere på en klar og forståelig måde på såvel teknisk som ledelsesniveau – også i stressede situationer.

Vi forventer, at du har nogle års relevant it-erfaring med design og implementering af infrastrukturløsninger, ligesom du har erfaring med systematisk fejlsøgning af komplekse problemstillinger.

Det er en fordel, hvis du har viden – gerne underbygget med relevant certificering – inden for følgende områder og teknologier:

 • Kendskab til platforme fra IBM Qradar og Logpoint
 • Infrastruktrur – Windows og Linux
 • Netværk – generel TCP/IP viden
 • Viden om algoritmer, datastrukturer, databaser
 • Basal udvikling
 • Procesforståelse
 • Gode kommunikationsegenskaber på forskellige niveauer – både på teknisk og ledelsesniveau
 • God forståelse for trusselsbilledet og de forskellige modstandere
 • God forståelse for sikkerhedsinfrastruktur og de forskellige former for angreb
 • Viden om sårbarheder og malware
 • Basal forståelse for de væsentlige dele af it-sikkerhed

Hvorfor Dubex?

Vi tilbyder dig karrieremuligheder hos Dubex. Vores tekniske afdeling består af Danmarks mest erfarne, kompetente og dedikerede supportere, teknikere, konsulenter og projektledere inden for it-sikkerhed. Vi stiller vores organisation og unikke ekspertise til din rådighed, og du får mulighed for at tilegne dig ny viden blandt dygtige kollegaer i et spændende og udfordrende miljø. Vi sætter alle en ære i at levere den ultimative service til vores kunder – baseret på et tæt samarbejde med både producenter og kunder. Vi sætter også en stor ære i at hjælpe og støtte hinanden, så vi når vores fælles mål.

Vi passer rigtig godt på vores medarbejdere i et kammeratligt og godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og fleksibilitet. Og så tilbyder vi en række medarbejdergoder som motion, spændende events i en aktiv personaleforening, kantineordning mfl.

Yderligere information

Vores nye sikkerhedskonsulenter vil referere til Team Manager, Hassan Kallas, som kan kontaktes for yderligere information om jobbet på tlf. 3283 0430 eller via mail: hak@dubex.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning og CV til job@dubex.dk mærket "Sikkerhedskonsulent SIEM / Security Intelligence / SOC Analyst", hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!