Symantec

Symantec Control Compliance Suite håndterer udfordringer omkring it-risici og compliance ved at skabe større overblik og kontrol på tværs af virksomheders infrastruktur, data og medarbejdere.

Dubex er modtager af Secure One Services Excellence Award i 2018.

Med Symantec Control Compliance Suite bliver din organisation i stand til effektivt at håndtere sikkerhedsrisici og samtidigt reducere omkostninger og kompleksitet i forhold til compliance gennem en holistisk og fuldt automatiseret policy management-løsning.

Symantecs løsninger giver et godt udgangspunkt for stillingtagen til risikostyring, de forenkler håndtering af politikker med flere mandater, og de reducerer omkostninger og kompleksitet omkring compliance. Symantec tilbyder løsninger, der sikrer og styrer virksomhedsinformation med software og services, der beskytter organisationer mod flere forskellige former for risici. Løsningerne skaber tiltro til informationssikkerheden, hvor end informationerne benyttes eller gemmes.

Symantec hjælper organisationer med at afhjælpe informationsrisici og gøre teknologi og processer uafhængige af enheder, platforme, interaktion og placering.

Se alle vores leverandører.

Mere fra Symantec

Er Symantecs nye danske datacenter endnu et marketing- og CSR-stunt?

Techgiganterne åbner danske datacentre i disse år. Årsagen skal findes i jagten på grøn energi snarere end ønsker om forbedret performance hos de danske cloud-brugere. Da sikkerhedsgiganten Symantec åbnede dansk datacenter i juli, var der mere på spil.

Webinar: En ny og revolutionerende måde til håndtering af ukategoriserede websteder og e-mails

[On demand] Fjern risikoen, når dine brugere bevæger sig på risikable, ukategoriserede websteder og i usikre e-mails.