Trend Micro

Trend Micro er markedsledende indenfor serversikkerhed med klient-, server- og cloud-baserede løsninger til databeskyttelse, der hurtigt stopper trusler og beskytter data i fysiske, virtuelle og cloud-baserede miljøer.

Som førende og global leverandør af cloud-sikkerhed, udvikler Trend Micro løsninger til indholdssikkerhed og håndtering af trusler, der skaber sikkerhed for virksomheder og forbrugere, når de udveksler digital information – også i skyen.

Trend Micro er førende på sandboxing-området, hvor deres Deep Security-løsning er anerkendt for en effektiv beskyttelse mod avancerede og ukendte trusler mod fysiske, virtuelle og cloud-baserede servere.

Deres løsninger er baseret på threat intelligence fra millioner af globale enheder, hvilket giver dig sikkerhed i dybden og i realtid. Du får løsninger, der er enkle at håndtere, installere og vedligeholde og som sikrer alle enheder, der opbevarer personlige- og forretningskritiske data.

Trend Micros løsninger egner sig til både store og små virksomheder og understøtter den fleksible måde, vi benytter nye teknologier, så dine medarbejdere kan agere sikkert online, uanset om de er hjemme eller på arbejde.

Se alle vores leverandører.

Webinar med Trend Micro

Webinar: Using data from bug bounty programs as predictive intelligence