Løsninger

Når det gælder it-sikkerhed, gør faktorer som skiftende trusler, virksomhedens prioriteter, compliance-krav og komplekse krav til kompatibilitet det sværere at træffe det rigtige valg i forhold hvilke løsninger der skal prioriteres sammenlignet med andre it-områder. Vi vurderer løbende de enkelte teknologier som del af et integreret system med henblik på at skabe størst værdi og udvikle løsninger, der kombinerer relevante produkter bedst muligt – også for din virksomhed.

Dubex’ dedikerede eksperter, arbejder målrettet med at afprøve og bedømme løsninger, hvilket er din sikkerhed for et optimalt beslutningsgrundlag. Valgene inden for it-sikkerhedsløsninger bliver stadig mere komplekse, og værktøjerne mere specialiserede. Vi er på forkant med udviklingen, så du ikke behøver være det.

På den måde kan vi tilbyde vores kunder flere forskellige produkter inden for samme løsningskategori sideløbende med, at vi undersøger markedet for nye teknologier. Vores metoder står i stærk kontrast til, hvordan mange it-beslutninger træ ffes, hvor det bedste produkt udelukkende vælges på baggrund af analytikernes anbefalinger.