Dubex’ security tips for your summer holiday

The holiday season is over us and therefore it is a good idea to make sure your systems are up to date and secured when your ressources are at its lowest level. Unfortunately hackers and cybercriminals dont go away on vacation, almost quite the contrary. 

Peter Sindt, Professional Services Manager, gives five tips to take with you.

Note that the full article is in Danish

 

 

Ferieperioden er så småt ved at gå i gang, og det er en rigtig god ide at sørge for at it-sikkerheden er bedst muligt optimeret når ressourcerne kører på laveste blus. Hackere og de it-kriminelle holder desværre ikke sommerferie – nærmest tværtimod.

 

Fem gode sikkerhedstips inden ferien

1. Patching / Fjern sårbarheder
Sørg for at alle systemer er opdaterede til nyeste version, så hackere ikke har mulighed for at udnytte tilgængelige sårbarheder.

2. Sikker kommunikation / Sikker forbindelse
Når du rejser, skal du være obs på at gratis wifi netværk kan være hacket og svindlere kan få adgang til at stjæle personfølsomme oplysninger, såsom brugernavne og passwords. Du bør altid bruge VPN når du kobler på din arbejdsplads’/virksomheds systemer fra din PC eller telefon.

3. To-faktor og unikke passwords
Brug To-faktor brugervalidering alle de steder det er muligt og ellers unikke passwords. Hvis du kun bruger passwords, bør du skifte dem så snart du er hjemme fra ferie igen.

4. Kryptering og backup
Sørg for at dine enheder er krypterede og at du har backup af dine data, også gerne offline backup.

5. Beskyt dig imod virus
Sørg for at benytte et moderne antivirus program der også opdateres når du rejser. Det er en stor fordel hvis dit klientforsvar også beskytter imod web trusler, såsom kompromitterede websider, phishing links m.v.

Få professionel hjælp til at tjekke it-sikkerheden både før og efter ferien

Sommerperioden er en oplagt mulighed for at gennemgå opsætning af sikkerhedssystemer, forretningskritiske applikationer og endpoints.

Med en konstant stigende trussel for angreb mod danske virksomheder og organisationer, bør der være et øget fokus på sårbarhedsscanninger, gennemgang af kritiske systemer for uopdaget malware, skjulte bagdøre og andre aktuelle ondsindede elementer. Disse viser sig ofte at være yderst problematiske på endpoints, når de kommer retur på det interne netværk.

I Dubex har vi et lokalt 24/7 beredskab, der kan hjælpe med at understøtte jeres cybersikkerhedspolitikker og -ambitioner. Skulle du have ønsker om at få rådgivning, teknisk support eller en erfaren partner til at holde øje med jeres cybersikkerhed, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Har du brug for råd og vejledning inden ferien og i hele sommerperioden, kontakt da:

Peter Sindt

Professional Services Manager

Address tomorrow’s challenge, today.

Talk to an expert about how we can secure your business