Telenor og Dubex indgår strategisk partnerskab: Vil højne cybersikkerhedsniveauet i erhvervslivet

Et nyt strategisk partnerskab mellem Telenor og Dubex skal hjælpe danske virksomheder med at højne cybersikkerhedsniveauet i en tid, hvor cybertruslen er større end nogensinde. For Telenor betyder partnerskabet, at teleselskabet styrker sin position på sikkerhedsområdet, mens Dubex får en stærk partner inden for styring af mobile enheder – device management.

I dag offentliggør Telenor og Dubex et strategisk partnerskab, der skal skabe en højere grad af sikkerhed for Telenors erhvervskunder. Gennem de seneste år har Telenor udviklet en portefølje af sikkerhedsydelser rettet mod erhvervskunderne og med dette partnerskab bredes indsatsen nu yderligere ud.

Partnerskabet understreger en fælles ambition om at hjælpe danske virksomheder med at væbne sig mod den cybertrussel, der blandt andet følger i kølvandet på den høje digitalisering i Danmark. Og som alle virksomheder ifølge Telenor bør arbejde mere proaktivt med fremadrettet.

”Gennem samarbejdet med Dubex kommer vi til at styrke Telenors portefølje af sikkerhedsprodukter over for det stigende antal erhvervskunder, der ønsker en dybere og bredere dialog om sikring af deres kritiske infrastruktur. Cybertruslen mod danske virksomheder har aldrig været større, så timingen er helt rigtig,” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor.

Med Dubex bliver kundernes infrastruktur overvåget og analyseret fra sikkerhedsfirmaets Cyber Defence Center i Søborg med henblik på at identificere unormale hændelser, fejl, angrebsmønstre og alarmer. Derudover tilbyder Dubex et beredskab, der rykker ud og hjælper kunden i nødstilfælde.

Hvor Telenor kommer til at videresælge Dubex’ forskellige sikkerhedsløsninger, kommer Dubex til at sælge Telenors produkter og services inden for sikkerhedshåndtering af mobile enheder – device management. Hos Dubex ser administrerende direktør Gorm Mandsberg også store muligheder i partnerskabet:

”Telenor er en stor og vigtig spiller i Skandinavien med utrolig stærke kompetencer inden for device management, som er et område, hvor vi længe har været på udkig efter en troværdig partner. Derfor er der heller ingen tvivl om, at vi med partnerskabet kommer til at supplere hinanden godt på vores respektive områder.”

Dubex_fullres-2-edit

Gorm Mandsberg, CEO i Dubex og Mikkel Kruse, Erhvervsdirektør i Telenor. Foto: Claus Andersen

Partnerskaber som vækstdriver

For Telenor er partnerskabet et vigtigt skridt henimod ambitionen om at etablere et økosystem af partnere, som i fællesskab kan løfte og udvikle markedet.

”Dubex er internationalt anerkendte og eksperter på et område, hvor der hele tiden kommer nye trusler til. Partnerskabet her understreger i høj grad de muligheder, vi ser i at arbejde tæt sammen med partnere, der excellerer på hver deres område, og hvor vi sammen kan skabe øget værdi – både for hinanden og markedet, men især for vores kunder. Derfor er vi selvfølgelig også glade for, at vi allerede nu kan se, at interessen er stor,” siger Mikkel Kruse.

Ambitionen er, at såvel produktporteføljen som samarbejdet skal udvikle sig over tid. Eksempelvis ved at udvikle yderligere produkter enten sammen eller hver især, som kan være med til at styrke de to virksomheders respektive positioner i markedet.

Se pressemeddelelsen hos Telenor her.

Læs også artiklen udgivet af Berlingske: Telenor udvider it-sikkerhed til også at omfatte datacentre

 

For mediehenvendelser, kontakt venligst:

Telenor: Cecilie Bruun Iversen, 60 50 63 53, cebi@telenor.dk

Dubex: Gorm Mandsberg, 20 83 04 37, gma@dubex.dk

Contact us to learn more about how we can secure your business:

Christian Jul Jensen

Chief Sales and Marketing Officer

cjj@dubex.dk
+45 3070 2557

Gorm Mandsberg

CEO

gma@dubex.dk
+45 2083 0437

Address tomorrow’s challenge, today.

Talk to an expert about how we can secure your business