Dubex siden 1997

Dubex har siden 1997 holdt fokus på it-sikkerhed. Det betyder, at vi har opbygget både en stærk generel og en specialiseret erfaring i en kompleks og omskiftelig branche. Vi følger markedet tæt og omsætter vores knowhow til innovative og værdiskabende løsninger for vores mange loyale og nye kunder.

Den første ISO 27001 certificerede virksomhed

Dubex er den første leverandør af it-sikkerhedsløsninger i Danmark, der er blevet ISO 27001 certificeret inden for informationssikkerhed i forbindelse med udvikling, levering og servicering af løsninger og ydelser indenfor it-sikkerhed. Vi er dermed den første sikkerhedsleverandør, der selv kan dokumentere, at der er styr på it-sikkerheden.

I 2014 blev vi recertificeret efter den nye ISO 27001:2013 standard.

Fortsat fokus på brancher og kundebehov

Ud over at følge markedet for it-sikkerhed, følger vi også vores kunder tæt. Vores konsulenter har specialistviden inden for en lang række brancher, hvor vi tilpasser individuelle løsninger og ydelser. Dubex hjælper med:

Analyse og planlægning

Rådgivning, behovsanalyse, politikker, specifikation og planlægning af nye løsninger.

Levering og etablering

Levering af løsninger baseret på komponenter og systemer fra førende producenter. Implementering, opsætning, test, idriftsættelse og vidensdeling med nøglemedarbejdere.

Support og konsulentbistand

Support med forskellige serviceniveauer til alle størrelser virksomheder.

Drift og overvågning

Drift, vedligeholdelse, overvågning, administration og rapportering til varierende behov.

Evaluering

Evaluering af dine løsninger, vedligeholdelse, opdateringer og revision.