Job hos Dubex

At arbejde hos Dubex er en tillidssag. Vores kunder har nemlig tillid til, at vi loyalt rådgiver om, implementerer og supporterer branchens mest optimale it-sikkerhedsløsninger.

At arbejde hos Dubex er også at være den del af en udviklingsorienteret organisation med engagerede, dygtige og højt specialiserede kolleger og en høj grad af tværfagligt samarbejde.

Vi favner bredt over en lang række løsninger til it-sikkerhed og dybt i forhold til specialistviden indenfor de enkelte teknologier. Derfor er vores medarbejdere meget forskellige. Det, mener vi, er en styrke, som er med til at optimere vores processer, samarbejdet og den endelige løsning.

Dubex er blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser

Hos Dubex har vi fokus på medarbejdernes balance mellem arbejdsliv og privatliv, og vi vægter det på lige fod med virksomhedens resultat. Målet er at drive en værdibaseret virksomhed, hvor de nære relationer dyrkes internt og eksternt. Vi arbejder ud fra den filosofi, at ledelsen i virksomheden er et serviceorgan, som hjælper medarbejderne med at udfolde deres fulde potentiale. Dette gøres blandet andet gennem løbende dialog og tillid i hverdagen, hvor der fokuseres på at styrke engagement og kompetence hos den enkelte medarbejder.

Bliv en del af teamet

Vi er i vækst og ansætter løbende kompetente medarbejdere til at sikre vores kunder fleksible og effektive it-sikkerhedsløsninger. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@dubex.dk.

Ledige stillinger

Driftskonsulent til Dubex Security Operation Center

Sikkerhedskonsulent - SIEM / Security Intelligence / SOC Analyst

Sikkerhedssupportere til SOC (netværkssikkerhed) - Check Point og Symantec

Studentermedhjælp til Dubex Security Analytics Center (SAC)