Broadcom

Dubex er som de eneste i Danmark Premier Partner og har igennem mange år opnået stor erfaring inden for flere af Symantec's sikkerhedsøsninger.

Dubex er premier CA Authorised Partner (Symantec), og er som de eneste i Danmark Premier Partner.

Dubex er Premier Partner. Det er den højeste partnerstatus, og betyder, at vi har de højst certificerede konsulenter.
Dubex har igennem mange år opnået stor erfaring inden for flere af Symantec's sikkerhedsøsninger blandt andet: Web Security gateways, End-point Security og E-mail security.

Broadcoms Symantec Enterprise Division

Broadcoms Symantec Enterprise Division hjælper organisationer med at sikre identiteter og information, uanset hvor de bor. Symantecs Integrated Cyber ​​Defense (ICD) er en af ​​de mest komplette og effektive Zero Trust-platforme på markedet. Det forenkler cybersikkerhed med omfattende løsninger, der sikrer kritiske forretningsaktiver på tværs af lokale og cloudinfrastrukturer. Det opnår Zero Trust ved at beskytte data fra hvor som helst ved hjælp af en hvilken som helst enhed. Symantec-slutpunkts-, informations-, netværks- og identitetssikkerhedsløsninger er unikt integreret og infunderet med rig trusselsintelligens fra Symantecs Global Intelligence Network. ICD-platformen integrerer avancerede AI- og maskinlæringsmotorer til at beskytte data, forbinde pålidelige brugere med pålidelige applikationer og opdage og svare på de mest avancerede, målrettede angreb. ICD strømliner sikkerhedsstakken, hvilket reducerer omkostninger og kompleksitet.

Se alle vores leverandører.

Mere fra Broadcom

Fra Symantec til Broadcom – med Dubex som eneste Platinum Partner

Opkøbet af Symantec i november styrkede Broadcoms position på markedet, men med ændringer kommer usikkerheder, og nogle kunder sidder måske tilbage med ubesvarede spørgsmål og bekymringer. Som den eneste Platinum Partner i Danmark, har Dubex en række fordele hos Broadcom.

Dubex Support modtager pris fra Symantec

Symantecs Secure One Services Excellence Award anerkender det exceptionelle niveau af Dubex’ tekniske support på Symantec, som vi yder til vores kunder.