Check Point Software Technologies

Check Point er verdens største it-sikkerhedsproducent og leverer en komplet sikkerhedsløsning, som dækker både datacenter og cloud, virksomhedens interne netværk samt mobile løsninger. De udvikler løbende nye, innovative løsninger, som tilbyder maksimal beskyttelse mod malware og avancerede trusler.

Dubex er 4-Stars Partner hos Check Point siden 2016.

Teknologi og løsninger

Check Points ”Software Blade”-arkitektur giver kunderne sikre, fleksible og simple løsninger, som kan tilpasses fuldstændig efter behov og supporteres både på Check Points hardware-platform, ”open hardware” eller virtuel platform. En enkelt managementkonsol styrer hele virksomhedens sikkerhedsløsning - i en samlet politik styres brugere, enheder, programmer, data og netværkssikkerheden. Dette giver en uovertruffen kontrol og synlighed.

Hackere udvikler konstant deres strategi og teknik for at undgå opdagelse og tilegne sig ulovlig adgang til virksomhedernes informationer. Check Points SandBlast-teknologi giver inspektion af og beskyttelse mod malware og avancerede angreb. SandBlast-teknologien er industriførende indenfor beskyttelse mod ukendt malware bl.a. på grund af den anvendte sandboxing-teknologi, der kan inspicere filer i webtrafik, e-mail og Windows file share. Filerne køres i et lukket miljø, og derved emuleres de handlinger, som koden udfører. På den måde detekteres malware, der ikke fanges af traditionelle, signaturbaserede it-sikkerhedsløsninger som antivirus eller IPS. SandBlast-teknologien er tilgængelig både til netværk-, klient- og Office365-beskyttelse.

Udviklingen indenfor private og public cloud øger både fleksibilitet og effektivitet. Denne nye infrastruktur giver dog også nogle sikkerhedsmæssige udfordringer. Check Point vSEC-teknologi beskytter aktiver i disse cloud-løsninger fra de mest avancerede trusler, med en dynamisk og skalerbar sikkerhedsløsning, hvor automatisering og konsistent adgangskontrol på tværs af de fysiske og virtuelle netværk er vigtige parametre. Check Point vSEC integrerer med de førende virtualiseringsteknologier (Cisco ACI, VMware NSX og OpenStack).

Webinar med Check Point

Sådan sikrer du clouds på tværs

Samarbejdet med Dubex

Dubex har været Check Point-partner siden 1998 og blev i 2016 udnævnt til Check Point 4-Stars Partner, hvilket vidner om et stærkt samarbejde mellem Check Point og Dubex til stor gavn for vores kunder. Derudover er vi Check Point Support Provider og Check Point SandBlast certificeret, hvilket betyder, at vores konsulenter er højt specialiserede og certificeret i Check Points løsninger (Check Point Certified Expert og Check Point Certified Security Master). Se bl.a pressemeddelelsen om at Dubex fik den højeste Check Point-certificering

Udover den almindelige Check Point support tilbyder vi end-to-end rådgivning omkring strategi, proces og teknologi, herunder implementering og drift.

Se alle vores leverandører.