CyberArk

CyberArk fokuserer på sikring og styring af privilegeret brugeradgang.

Dubex er Nordic CyberArk Partner of the Year 2017.

Teknologi og løsninger

En stor del af alle sikkerhedsbrud har sin oprindelse på endpointet. Har man ikke kontrol over de priviligerede konti, er der stor risiko for at angribere med det udgangspunkt kan bevæge sig rundt i netværket som legitime brugere med udvidede rettigheder. CyberArks Privileged Account Security (PAS) forhindrer at konti med udvidede rettigheder (privileged accounts) bliver kompromitteret i forbindelse med et sikkerhedsbrud.

Undersøgelser viser herudover, at næsten alle brud involverer stjålne loginoplysninger og ved et målrettet og avanceret angreb (APT), har de it-kriminelle ofte fokus på privilegerede brugere som angrebsvektor.

Privilegerede brugerkonti eksisterer i alle former for hardware og software på netværket, herunder Windows & Unix-systemer, databaser, netværksenheder, applikationer, SaaS-applikationer og sågar konti på de sociale medier. Gennemsnitligt er antallet af privileged accounts faktor 3-5 af antallet af brugere på netværket.

CyberArk´s løsninger sikrer systemer ved at isolere, kontrollere og overvåge privilegerede brugerkonti og aktiviteter med disse. Din virksomhed opnår dermed fuld visibilitet, overvågning og logning af alle aktiviteter, samt analyse af de privilegerede brugeres adfærd. Dermed får du en proaktiv beskyttelse mod eksterne angriberes adgang til og færden på dit netværk.

CyberArk leverer desuden ”least privilege”-løsninger til endpointet, der i kombination med applikationskontrol øger din sikring mod brud på endpointet, der i sidste ende kan medføre datatab eller uvedkommendes adgang til dine systemer.

Samarbejdet med Dubex

Dubex tilbyder CyberArks løsninger, der i kombination med vores rådgivning og tekniske konsulenter er et effektivt redskab til at sikre compliance, implementere best practice-sikkerhed og kontrol af tredjepartsleverandørers adgang til virksomhedens data og systemer.

Se alle vores leverandører.