Entrust

Entrust leverer identitetsbaserede sikkerhedsløsninger, der sikrer virksomheder, offentlige institutioner og websites. Deres fokus er Identity & Access Management (IAM)-løsninger, der hjælper organisationer verden over med bl.a. sikker autentifikation, digital certificering, SSL og PKI.

Dubex er Gold PartnerPlus hos Entrust.

Teknologi og løsninger

Entrust hjælper virksomheder med at imødekomme hverdagens sikkerhedsudfordringer med omkostningseffektive og fleksible løsninger, der beskytter mod avancerede cybertrusler, øger effektiviteten og overholder lovkrav og standarder samtidig med, at de beskytter medarbejdere og kunder. 

Entrusts integrerede multifaktor autentificering og løsninger til afsløring af svig giver virksomheder mulighed for at styrke autentificering på tværs af forskellige brugere og applikationer. De bliver i stand til at basere autentificering ud fra realtidsrisici for kundeadfærd i stedet for at tvinge alle brugere til at identificere sig selv ud fra statiske politikker.

Samarbejdet med Dubex

Dubex har samarbejdet med Entrust siden 2000. Deres store fleksibilitet inden for autentifikation og markedsledende position kombineret med vores konsulenters mangeårige erfaring med beskyttelse mod digitale risici sikrer dig en optimal løsning tilpasset din organisations behov.

Entrust Gold Partner

Dubex er Entrust Gold Partner i Entrusts Partner Plus Program. Det betyder at vi hos Dubex har den nødvendige expertise til at markedsføre, sælge og supportere Entrust-løsninger til vores kunder. Som partner forpligtiger vi os samtidig til at træne vores sælgere og tekniske konsulenter i løsninger fra Entrust, så deres viden og kompetencer holdes up-to-date, samt til at kunne udbyde teknisk support og service til vores kunder.

Webinar med Entrust

Sikring af hjemmeopkoblingerne og password-problematikken