F5

F5 løsninger hjælper it-afdelingen med at håndtere kritiske emner som acceleration, tilgængelighed, cloud computing, lagring og virtualisering.

Dubex er Gold Unity Partner hos F5. 

It-infrastrukturen er nøglen til succes i nærmest ethvert forretningsinitiativ som eksempelvis hurtig integration af strategiske virksomhedsopkøb og omkostningseffektive produktlanceringer.

F5 leverer strategiske kontrolpunkter gennem hele it-infrastrukturen, hvilket gør organisationer i stand til at skalere, tilpasse og justere i forhold til skiftende forretningsbehov samt drive forretning på et solidt grundlag af it-agility. F5 hjælper virksomheder med at skabe en adræt it-infrastruktur, der imødekommer forretningsbehov.

F5 løsninger hjælper it-afdelingen med at håndtere kritiske emner som acceleration, tilgængelighed, cloud computing, lagring og virtualisering. Virksomheder får strategiske kontrolpunkter, hvor end der udveksles information mellem klientenheder, netværk og applikationsservere, datalagre mv. Organisationer opnår et optimalt niveau i forhold til performance, sikkerhed og tilgængelighed og minimerer samtidig omkostninger og påvirkning af forretningen.

Se alle vores leverandører.