FireEye

FireEye er en intelligence-dreven sikkerhedsvirksomhed.

Hvis du har læst overskrifterne om et stort it-sikerhedsbrud, så er der stor sandsynlighed for, at FireEye var med ved frontlinjerne for at hjælpe til med at mitigere angrebet ― sammen med mange flere, som du nok aldrig har hørt om.

FireEye arbejder på frontlinjen af cyberangreb hver dag, og deres realtidskendskab til trusselslandskabet guider dem til at bygge deres produkter, producere trusselsinformation og styrke deres serviceteams til at forberede og reagere på, samt forhindre nye it-sikkerhedsbrud.

FireEye hjælper deres kunder og partnere gennem en unik innovationscyklus. Deres produktteam bygger løsninger baseret på trusselsekspertise i verdensklasse leveret af FireEyes frontlinjeteam. Frontlinjeteamet benytter derefter teknologien og er med til at styrke og videreudvikle den for at tilbyde det bedste forsvar inden for cybersikkerhed. FireEye bruger denne unikke innovationscyklus til at skabe den mest effektive cyberforsvarsplatform ― en nem on-demand udvidelse af kunders eksisterende it-sikkerhed.

Se alle vores leverandører her. 

Webinar med FireEye

A practical guide to get the most out of your cyber threat intelligence

Webinar: A practical guide to get the most out of your cyber threat intelligence

Cyber threat intelligence can potentially be a major business enabler.

In this webinar we will walk through the steps you need to take to get accurate and relevant cyber threat intelligence. You will be able to make smart decisions about cyber defence, alert, and event prioritisation.

Get the webinar here.