Trend Micro

Trend Micro er markedsledende indenfor serversikkerhed med klient-, server- og cloud-baserede løsninger til databeskyttelse, der hurtigt stopper trusler og beskytter data i fysiske, virtuelle og cloud-baserede miljøer.

Som førende og global leverandør af cloud-sikkerhed, udvikler Trend Micro løsninger til indholdssikkerhed og håndtering af trusler, der skaber sikkerhed for virksomheder og forbrugere, når de udveksler digital information – også i skyen.

Trend Micro er førende på sandboxing-området, hvor deres Deep Security-løsning er anerkendt for en effektiv beskyttelse mod avancerede og ukendte trusler mod fysiske, virtuelle og cloud-baserede servere.

Deres løsninger er baseret på threat intelligence fra millioner af globale enheder, hvilket giver dig sikkerhed i dybden og i realtid. Du får løsninger, der er enkle at håndtere, installere og vedligeholde og som sikrer alle enheder, der opbevarer personlige- og forretningskritiske data.

Trend Micros løsninger egner sig til både store og små virksomheder og understøtter den fleksible måde, vi benytter nye teknologier, så dine medarbejdere kan agere sikkert online, uanset om de er hjemme eller på arbejde.

Hvad er nyt hos Trend Micro?

De trusler og det trusselsbillede, som vi generelt ser, skifter meget hurtigt. Derfor er det vigtigt, at man holder sine produkter opdateret til de nyeste versioner for at sikre, at man får den maksimale værdi ud af de investeringer, som man har gjort.

Det er også vigtigt jævnligt at tage en status over ens licenser og vurdere, om man har den rette produktsammensætning i forhold til ens behov og det aktuelle trusselsbillede.

I videoen herunder kan du se nogle af de seneste Trend Micro-nyheder.

Hvad er nyt hos Trend Micro?

Webinar: Using data from bug bounty programs as predictive intelligence

Without bug bounty programs like Zero Day Initiative (ZDI), many vulnerabilities would continue to remain behind closed doors, or sold to the black market and used for nefarious purposes.

In this webinar we will look at how intelligence from ZDI enhances Trend Micro’s solutions and capabilities like Virtual Patching and best practice for implementing security for legacy infrastructure.

If you wish to know more about how to protect critical infrastructure where the vendor no longer provides security updates, this is 20 minutes well spent. Click below to get access to the webinar. 

Webinar with Trend Micro

Using data from bug bounty programs as predictive intelligence

Webinar with Trend Micro (in Danish)

Automate security and compliance checks at your Cloud providers