COWI vælger sikker åbenhed

COWI ønskede i 2009 at åbne deres intranet op for mere end 6000 medarbejdere fordelt over hele verden. Dubex sikrer en driftøkonomisk og fleksibel validering af brugerne samt frihed til at vækste.

Lars Henrichsen, Information Security & Quality Control Manager fra COWI fortæller:

 ”Et kritisk punkt ved opkøb af virksomheder er altid at få skabt kommunikations- og informationsvejene. Med Entrust behøver vi ikke vente på at netværk mv. er etableret, før vi har et sikkert hul igennem via nettet. På den måde bliver Entrust en del af vores forretningsudvikling og vækststrategi”.

Opkøb af virksomheder er en del af COWIs vækststrategi. Entrust er integreret med COWIs centrale systemer, således at nye medarbejdere ikke manuelt skal oprettes flere steder. Entrust sikrer, at den nødvendige autentifikation ikke bliver en hæmsko for brugervenlighed.

Lars Henrichsen fortæller:

”Vi søgte et system, hvor vi nemt kunne oprette medarbejdere samt ændre status og rettigheder. Entrust IdentityGuard er et godt system, hvor vores medarbejdere selv kan vedligeholde deres personoplysninger. Vi har valgt sms og gridcards som valideringsmuligheder. De er sikre og billige, og vi undgår at have de lidt dyrere usb-nøgler og tokens liggende og flyde verden over”.

”Seriøs rådgivning og teknisk sparring har været vigtigt for os i planlægning og implementering af den rette løsning. Her leverer Dubex en effektiv bistand – også når vi løbende foretager regelændringer. Uden Dubex skulle vi allokere uforholdsmæssigt mange ressourcer til at opretholde den nødvendige it-sikkerhed”, slutter han.

Læs om COWI vælger sikker åbenhed.