Dubex Cyber Defence Center (CDC) & Managed SIEM

Dubex’ Security Analytics Center overvåger og analyserer hændelser og angrebsmønstre i dine logfiler og kontakter dig ved kritiske alarmer. Vores erfarne specialister afsøger konstant markedet for nye trusler og tendenser

Dubex overvåger, analyserer og håndterer kritiske hændelser og fejl på dit netværk og servere, så du kan bruge ressourcerne på at udvikle din forretning.

Loghåndtering er en vigtig del af sikkerhedsarbejdet, og mange virksomheder har købt teknologi til at reagere på mistænkelige hændelser. Men med flere tusinde hændelser i døgnet, mangler flere virksomheder erfarne folk, der kan skelne mellem falske alarmer eller kritiske hændelser, der kræver øjeblikkelig handling.

I Dubex’ Security Analytics Center (SAC) overvåger og analyserer vores erfarne specialister din infrastruktur med henblik på at identificere unormale hændelser, fejl, angrebsmønstre og alarmer. Du bliver først inddraget, når der opstår hændelser, som du skal reagere på.

SAC-teamet kan også sende kritiske alarmer eller fejl direkte videre til behandling i Dubex’ Security Operations Center.

Dubex opsamler og sikrer dig overblik over logs fra forretningskritiske systemer som firewalls, databaser, windows-servere, applikationer og netværk. Data normaliseres sådan at hændelser på tværs af teknologier og services kan sammenlignes, hvorefter vores specialister kontinuerligt analyserer hændelser for potentielle sikkerhedsrisici, klassificerer dem ud fra risikoniveau og sørger for at informere dig med en anbefalet afhjælpning af problemet.

Vi rådgiver med data og anvisninger, der hjælper dig med at begrænse skaden og udbredelsen af en fejl eller et angreb. Endelig udarbejder vi detaljerede rapporter over hændelser samt kvartalsvis rapportering med systemanalyse af data samt tolkning og sikkerhedsvurdering af dit netværk og servere. Rapporterne giver overblik over hændelser, fejl og indsatsområder. De sikrer dokumentation til ledelse, it-revisionen og andre interessenter. Og du kan selv tilgå logdata via en webportal i forbindelse med optimering af netværket og den daglige drift samt i forbindelse med efterforskning af hændelserne.

Vi tilbyder yderligere en række ydelser:

  • I takt med en stigende kompleksitet af enheder og trafik på netværket, er det nødvendigt at overvåge deres aktivitet. Dubex' Threat Probe klarer den opgave i realtid.
  • Dubex' Honeypot Services er som en kamufleret snubletråd med en klokke i enden, der tidligt alarmerer sikkerhedsteamet omkring potentielle farer fra uvedkommende
  • Dubex' File Integrity Monitoring er overvågning af virksomhedens kritiske filer og synliggørelse af brugernes aktiviteter samt ændringer af både indhold og rettigheder.
  • Et skridt på vejen til bedre sikkerhed er at kende de sårbarheder, dine it-systemer har. Dubex' Sårbarhedsscan giver dig netop den viden.

Se mere om Dubex Security Services.

Relevante cases

Sund & Bælt koncentrerer sig om forretningen

Hos Sund & Bælt bruger de kræfterne på at sikre, at it understøtter forretningen. Ressourcekrævende driftsopgaver outsourcer de til specialister som Dubex.

Hillerød Kommune sadlede om og fik den rigtige løsning

På få dage var Hillerød Kommune oppe at køre med en Security Analytics-løsning (SIEM), der gør det muligt for dem hurtigt at opdage og reagere på it-angreb. Dermed fik de endelig den løsning, som de efter mere end et års arbejde måtte konstatere, at deres første system ikke kunne levere.

TryghedsGruppen: Outsourcing giver adgang til ekspertise og frigiver ressourcer til forretningen

TryghedsGruppen forvalter fondsmidler via TrygFonden og opbevarer persondata. Dubex Security Analytics Center hjælper med at passe på data og systemer ved at overvåge og analysere, hvad der sker på netværket. Det skaber tryghed og tid til at fokusere på forretningen.

Udfyld kontaktformularen, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan sikre din infrastruktur døgnet rundt.

Hør mere om Dubex SAC & SIEM

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.