Dubex Incident Response & Forensics Services

Tiden er afgørende, når et cyberangreb sætter din virksomhed ud af spillet. En hurtig indsats kan minimere skaderne. Dubex’ specialister rykker ud med de rette værktøjer og viden til hurtigt at identificere problemet, afværge angrebet og få din virksomhed op at køre igen i løbet af få timer

Hackere kan få adgang til din virksomhed, hvis de har motivationen og midlerne. Og det har de. De udvikler og benytter hele tiden nye teknologier. Data i skyen og outsourcing af løsninger til tredjeparter med videre gør det mere kompliceret for virksomheder at reagere på angreb, fordi de mangler indsigt i deres kritiske infrastruktur, der håndteres af andre virksomheder. Samtidig er angreb blevet mere avancerede, målrettede og hyppige.

Mange virksomheder oplever daglige angreb på deres systemer, og det kan være en lammende oplevelse. Dubex Incident Response & Forensics Services sætter hurtigt ind og får dannet sig et overblik, så vi ved, præcist hvad der er sket. Vi inddæmmer problemet og afhjælper det.

Datalæk indeholder mange kommunikative udfordringer. Den interne og eksterne kommunikation skal håndteres hurtigt, koordineret og professionelt. Kun sådan undgår man, at it-krisen udvikler sig til en kommunikationskrise, der kan resultere i både økonomisk og omdømmemæssigt tab. En hurtig indsats er afgørende ved cyberangreb, og Incident Response kan ikke automatiseres, da både netværk og angreb er forskellige. Derfor er der behov for dybdegående og specialiseret viden om både trusler og teknologier og kommunikationskriser. 

Hurtigt og effektivt Incident Response

Dubex ved, hvor vigtig en hurtig indsats er, når uheldet er ude. Vi har derfor etableret et specialiseret Incident Response-team, der rykker hurtigt ud og hjælper virksomheder med at genetablere systemerne og identificere kilden til problemet samt dæmmer op for udvikling af kommunikations- og mediekriser.

"Vi har gjort brug af Dubex Incident Response Team, som er nogle særdeles kompetente ”ghostbusters”. De hjalp os med at stoppe angrebet lynhurtigt, undersøge skaden og komme op i drift igen" Carsten Lundberg CIO, Widex

Vores sikkerhedskonsulenter har en dybdegående indsigt i værktøjer og processer, der kan begrænse skaderne ved et angreb og hjælper med at reetablere backup og recovery-system med videre i tilfælde af kompromittering. De kan eksempelvis hurtigt skanne store mængder logfiler og lokalisere problemet ved hjælp af særlige programmer og erfarne øjne, der tilsammen formår at spotte mønstre, der afviger fra normalen.

Dubex Incident Response Team tilbyder 24-timers support, hvor vores ”sikkerhedsambulance” rykker ud med udstyr og specialistviden, der sikrer dig den rette rådgivning og proces for at lokalisere, isolere og afhjælpe sikkerhedshændelser.

Widex fokuserer på forretningen, mens Dubex holder øje med trafikken

Widex har i 10 år haft en Managed Service-aftale med Dubex, der giver dem overblik over kritiske hændelser i deres netværk og dokumentation for compliance. På den måde kan Widex fokusere kræfterne på at sikre deres position som en innovativ producent af høreapparater til hele verden.

Widex

Efterforsker hændelsen

Men en ting er at få afhjulpet det presserende problem, noget helt andet er at finde ud af, hvordan angrebet kunne ske og sikre, at det ikke sker igen.

Hos Dubex har vi et Forensic team, hvis opgave det er at indsamle beviser på, hvad der skete under angrebet, og hvordan angrebet forløb.

Vi undersøger computere og servere og analyserer dem ned på bitniveau. Vores specialiserede team finder bagdøre, undersøger logfiler og tjekker alt, der kan indikere, hvad der forårsagede angrebet.

Vi har alle de værktøjer, der kan analysere disken helt ned til sidste bit og byte og super dygtige teknikere med masser af træning, uddannelse og erfaring, der sikrer dig den bedst mulige hjælp.

Vores teams erfaring sikrer dig en hurtig og kompetent afhjælpning og afdækning af problemet og sikrer, at din virksomhed er tilbage på sporet igen.

Dubex Incident Response Team – Uddannet, certificeret og erfaren

Vi arbejder sammen med:

Har du ordet i din magt?

Dubex Incident Response & Forensics Services kan også anvendes, når man rammes af et persondatatab, og akut skal efterleve EU’s persondataforordningens skrappe krav om orientering af såvel myndigheder og dataejere. Læs videre i artiklen her:

Breach Notification: Har du ordet i din magt?

Tag en snak med os om Incident Response & Forensics

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.