Overvågning & Alarmering

Nye sårbarheder og trusler dukker konstant op. Overvåg og analyser din infrastruktur med henblik på at identificere unormale hændelser, fejl, angrebsmønstre og alarmer.

Vi tilbyder en række services, der kan hjælpe med overvågning og alarmering af dine systemer.

Med Dubex' Threat Alert kan du holde dig orienteret om præcist de trusler, der har relevans for din virksomhed, og kun få alarmer, når det er nødvendigt for dig at gøre noget for at sikre din virksomhed.

SIEM-specialisterne i Dubex Security Analytics Center overvåger og analyserer hændelser og angrebsmønstre i dine logfiler.

Vi tilbyder yderligere en række ydelser under Dubex Security Analytics Center:

  • I takt med en stigende kompleksitet af enheder og trafik på netværket, er det nødvendigt at overvåge deres aktivitet. Dubex' Threat Probe klarer den opgave i realtid.
  • Dubex' Honeypot Services er som en kamufleret snubletråd med en klokke i enden, der tidligt alarmerer sikkerhedsteamet omkring potentielle farer fra uvedkommende
  • Dubex' File Integrity Monitoring er overvågning af virksomhedens kritiske filer og synliggørelse af brugernes aktiviteter samt ændringer af både indhold og rettigheder.
  • Et skridt på vejen til bedre sikkerhed er at kende de sårbarheder, dine IT-systemer har. Dubex' Sårbarhedsscan giver dig netop den viden.