Phishing Awareness Services

En phishing-test kan hjælpe dig med at få indsigt i den eksisterende it-adfærd i organisationen. Brug det som en øjenåbner for ledelsen og som kommunikativt virkemiddel over for medarbejdere, f.eks. som led i dit awareness-uddannelsesprogram

Organisationer verden over udfordret af 3-stadiers phishing-angreb

I dag er organisationer verden over udfordret af 3-stadiers phishing-angreb, der hyppigt ses som årsag til sikkerhedsbrud. De tre stadier i denne type angreb er kendetegnet ved:

  1. Udsendelse af en phishing-mail med et link til et phishing-website eller en vedhæftet fil, der er inficeret med malware.
  2. Hackeren etablerer et fodfæste på den pågældende computer, når malware bliver downloadet via den vedhæftede fil eller phishing-websitet. Brugernavn og password bliver typisk stjålet via key logging eller ved at ofret lokkes til at indtaste dette direkte på phishing-websitet.
  3. Med brugernavn og password intensiverer hackeren angrebet ved at installere yderligere malware til spionage, ransomware-angreb m.m.

Den eksplosive vækst i ny malware, ransomware, phishing-mails mv. stiller store krav til dine interne sikkerhedsforanstaltninger og medarbejdernes viden omkring digital adfærd.

Medarbejderne har fokus på deres primære opgaver og er desværre ofte tilbøjelige til at affeje sådanne trusler med ”det sker ikke for mig ”-argumentet.

Formålet med phishing-kampagnen er en måling af den eksisterende it-adfærd og opbygning af viden om phishing i din organisation

Dubex Phishing-tests er tilgængelig i to varianter

  • Phishing – få en generisk sammenligning af adfærden i din organisation over for andre organisationer og en rapport med generelle anbefalinger.
     
  • Målrettet Phishing – oplev hvor mange, der falder i fælden ved et skræddersyet angreb. 
    Dubex sikkerhedskonsulenter laver målrettet research og designer en phishing-test med din organisation for øje, som en hacker vil gøre ved et spear phishing-angreb. Få en rapport med specifikke anbefalinger til din organisation.

Næsten halvdelen faldt i fælden i phishing-kampagne for Region Midtjylland

Sammen med Region Midtjylland udførte Dubex en phishing-kampagne, hvor næsten halvdelen bed på krogen. Kampagnen skal øge opmærksomheden på informationssikkerheden og i sidste ende være med til at beskytte borgernes sundhedsoplysninger.

Læs mere

Phishing-test som redskab i et awareness-uddannelsesforløb

Som en indledende del af Dubex Awareness-uddannelsesprogram foretages en phishing-kampagne, der fungerer som målepunkt for den eksisterende it-adfærd og viden om phishing i organisationen. Denne nulpunktsmåling kan fungere som reference for en tilsvarende måling, når awareness-uddannelsesprogrammet er gennemført. Ydermere fungerer kampagnen som kommunikativt virkemiddel over for medarbejdere i uddannelsesprogrammet og som eye-opener for ledelsen.

Læs mere om Dubex Awareness-uddannelsesprogram

Få den maksimale awareness ud af din phishing-test

Dubex' kommunikationsprodukter åbner øjnene for organisationens adfærd. Brug dem som en del af et større awareness-uddannelsesprogram eller som en enkeltstående opfølgning på din phishing-test.

Webinar om security awarenss

Online paneldebat: Undgå faldgruberne i opstarten af security awareness

Hør mere om Dubex Phishing Awareness Services

Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt.