Nikolaj Holm Vang, Entrust

Bedre og nemmere beskyttelse af cloud infrastruktur med MFA baseret ID verifikation (IDV)

Med overgangen til stadig flere Cloud løsninger bliver verifikation af brugere og enheder den vigtigste sikkerhedskontrol, ligesom mange bl.a. ransomware angreb lykkes pga. dårlige passwords.

Denne session sætter fokus på hvordan disse udfordringer kan løses bl.a. med onboarding af nye brugere i AD og verifikation til brug for NSIS hvor der anvendes IDV integration til Nets, pas, MitID, m.m. Endvidere vises eksempler på hvordan Entrust Identity kan hjælpe med Device Verification og intelligent brugeradgangsstyring (MFA og RBA) sammen med Azure Conditional Access og en bred vifte af autentifikationsmidler (fra simple nøglekort til push app og passwordless).

Endelig præsenteres hvordan man kan implementere særligt sikret adgang med tvungen MFA for privilegerede brugere til bl.a. Windows Server, VMware vCenter, m.m.

Om Nikolaj Holm Vang

Nikolaj Holm Vang, Director Entrust Nordics har mere end 15 års erfaring med implementering og udvikling af IT-sikkerhedsløsninger. Særligt har Nikolaj en evne til at kombinere brugeroplevelse og produktivitetsfokus med moderne IT-infrastruktur applikationer (VDI, Office365, mobil e-mail, PAM, osv.), hvilket har drevet udviklingen af flere af de løsninger der anvendes i både det offentlige og private Danmark.

Address tomorrow’s challenge, today.

Talk to an expert about how we can secure your business