Dubex Security & Risk Management Summit 2018

Den 8. marts 2018 inviterer vi igen til Dubex Security & Risk Management Summit; Dubex’ årlige konference, der sætter fokus på digital sikkerhed og risikostyring. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Dubex Security & Risk Management Summit 2018

I marts 2018 afholder vi igen Dubex Security & Risk Management Summit i DGI-byen i København. Kom med til en hel dag med fokus på digital sikkerhed og risikostyring. Konferencen samler it-professionelle og sikkerhedseksperter fra mange forskellige brancher, og dagen igennem vil der være rig mulighed for sparring og vidensdeling med dine it-kollegaer.

På konferencen tager vi forskellige emner op, som er særligt aktuelle, og som har indflydelse på dit arbejde med sikkerhed. Hør om nye teknologier, få den seneste viden om GDPR-bestemmelserne og lad dig inspirere af en række kundecases.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked, når vi åbner op for tilmeldingerne.

Keynotes

Dagens første keynote er allerede på plads. Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at Rik Ferguson, VP Security Research hos Trend Micro, igen i 2018 gæster Dubex Security & Risk Management Summit. I 2014 havde vi fornøjelsen af at have Rik med på konferencen, og vi ser frem til at byde ham velkommen igen i 2018.

Vi vil løbende poste informationer om talere og partnere, som programmet falder på plads. Hold dig opdateret på dubex.dk eller på vores sociale kanaler.

Praktisk information

Tid og sted: Konferencen afholdes den 8. marts 2018 fra 8.30 til 17.00 i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V.

Pris: Det er gratis at deltage på konferencen, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding: Vi opdaterer siden når der åbnes op for tilmelding.

Derfor skal du deltage

Sådan så det ud da vi afholdt Dubex Security & Risk Management Summit for tiende gang i 2016. Konferencen samlede cirka 350 it-professionelle og ledere fra både offentlige og private organisationer til en dag om digital sikkerhed og risikostyring.

Sæt kryds i kalenderen den 8. marts 2018, så du er sikker på ikke at gå glip af denne dag.

 

Kontakt Dubex' Event Team på seminar@dubex.dk hvis du har henvendelser vedrørende konferencen.