Dubex Security & Risk Management Summit 2019

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og vær sikker på at få en plads på en af Danmarks største dedikerede it-sikkerhedskonferencer, når vi igen inviterer til Dubex Security & Risk Management Summit. Konferencen afholdes i København den 7. marts og i Horsens den 28. marts 2019.

Dubex Security & Risk Management Summit 2019

 

HVOR & HVORNÅR

Summit Øst: 7. marts fra 8.30-17.00 i DGI-byen, København

Summit Vest: 28. marts fra 8.30-17 på Scandic Bygholm Park i Horsens

 

TILMELDING

Deltagelse er gratis men kræver tilmelding.

Vi åbner op for tilmelding i efteråret, men du kan forhåndregistrere dig allerede nu. Send en email med navn, titel og virksomhed samt information om hvilket arrangement du ønsker til tilmelde dig (Øst eller Vest) til seminar@dubex.dk.

 

Dubex Summit – i Øst og i Vest

Du kender nok Dubex Security & Risk Management Summit. Måske har du været med på konferencen, som i mere end 10 år har samlet nogle af Danmarks dygtigste sikkerhedsfolk til en hel dag dedikeret til it-sikkerhed og faglig sparring.

Måske kender du bedre Dubex Security & Risk Management Update, som er den jyske version af konferencen.

I 2019 samler vi det hele under én. Vi kalder det Dubex Security & Risk Management Summit – Øst og Vest.

Konceptet er det samme, og det faglige niveau er mindst lige så højt.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, og vær sikker på at komme med når vi i marts måned samler partnere, kunder og andre interessenter til to hele dag med fokus på it-sikkerhed, én i Øst og én i Vest.

 

Vil du have besked når vi åbner op for tilmelding og får talere på programmet? Så tilmeld dig Dubex’ nyhedsbrev her, og vær sikker på at få informationen som en af de første – og direkte i din indbakke.

 

Genoplev stemningen ved Dubex Summit 2018

Husker du videoen, som satte scenen for Dubex Security & Risk Management Summit 2018, og som understregede vigtigheden af konferencens emne - it-sikkerhed. Gense den her: