Et vellykket Dubex Security & Risk Management Summit 2018

Den 8. marts 2018 samlede vi mere end 350 deltagere til en dag med fokus på it-sikkerhed. Dagen bød på faglig sparring samt spændende indlæg fra partnere, fageksperter og kunder. Se billederne fra dagen.

Et vellykket Dubex Security & Risk Management Summit 2018

Dagens første keynote: Jacob Herbst og Keld Norman opdaterer deltagerne på trusselsbilledet.

Mads Steffensen, kendt fra blandt andet radioprogrammet "Mads & Monopolet", var dagens konferencier, og selvom it-sikkerhed tydeligvis ikke var hans spidskompetence, så styrede han os godt igennem dagens program. Ligesom resten af deltagerne blev han i løbet af dagen klogere på DDOS-angreb, passwordsikkerhed og meget mere.

Som et af dagens sidste indlæg faciliterede Mads Steffensen en paneldebat med fire paneldeltagere. De talte om alt fra prioritering af sikkerhedsindsatsen til konkrete spørgsmål om passwordregler. I panelet sad Thorsten Foldager fra Center for Cybersikkerhed, Martin Pilegaard fra Alm. Brand, Kim Larsen fra Systematic og Jacob Herbst fra Dubex.

Dagen bød på indlæg fra Dubex, kunder, fageksperter og partnere.

 

Tak til deltagere, partnere og talere som var med på konferencen.

 

Gik du glip af konferencen den 8. marts? Du kan få chancen igen. Tag med til Dubex Security & Risk Management Update 2018 i Horsens den 24. maj. Her sætter vi ligeledes fokus på it-sikkerhed og bruger en hel dag sammen med nogle af branchens dygtigste folk. Læs mere om konferencen, find det foreløbige program og tilmeld dig her. Det er gratis at deltage.