Nye talere på programmet til Dubex Security & Risk Management Update

Vi har tilføjet to nye spændende keynotes til programmet for Dubex Security & Risk Management Update – vores it-sikkerhedskonference der afholdes den 24. maj 2018 på Scandic Bygholm Park i Horsens. Skal du med?

Nye talere på programmet til Dubex Security & Risk Management Update

Programmet for Dubex Security & Risk Management Update 2018 er ved at være på plads, og vi har tilføjet to spændende keynotetalere til eftermiddagens sessioner. Her sætter vi fokus på fysisk sikkerhed som en del af din it-sikkerhed, og vi bygger bro mellem danske katastrofer i historien og katastrofeberedskabet i organisationer i dag.

På scenen kan du opleve Chris Phillips, som er ekspert i fysisk sikkerhed og terrorrådgiver, blandt andet for den engelske regering, samt Rasmus Dahlberg, historiker og forfatter med speciale i katastrofer og beredskab.

Tilmeld dig her.

 

Rasmus Dahlberg, historiker, forfatter og katastrofeforsker

Rasmus Dahlberg åbner eftermiddagssessionerne med en interessant og underholdende fortælling om danske katastrofer gennem tiden. Med sit indlæg ”Sorte Svaner og Perfekte Storme” fortæller han om den uforudsigelige verden, som vi befinder os i, og de krav det stiller til os som mennesker og organisationer. Ifølge Rasmus Dahlberg er uforudsigeligheden et resultat af de mere komplekse teknologiske og sociale systemer, som vi har skabt, og de er årsagen til, at vi i dag har fanget os selv i en kompleks verden, hvor forudsigeligheden oftere og oftere bryder sammen. Denne tendens ser vi også i cybersikkerhedsverdenen. Den konstante udvikling og kompleksitet, som vi oplever med trusselsbilledet i dag, er en direkte konsekvens af den stigende digitalisering og udvikling af teknologiske systemer. Vi har skabt endnu mere kompleksitet og flere angrebsflader, som vi hele tiden skal sørge for at beskytte på nye og smartere måder.

 

Chris Phillips, Founder & Managing Director hos IPPSO

Chris Phillips runder konferencedagen af med sit indlæg ”Cyber Security Alone Won’t be Enough”. Her vil han opdatere os på trusselsbilledet verden over og fortælle om, hvorfor det er nødvendigt at tage en holistisk tilgang til sikkerhed, hvis man vil beskytte organisationen. Han understreger vigtigheden i hele tiden at tilpasse sin sikkerhed til et trusselsbillede i konstant forandring, og han kommer med råd til hvordan du kan tilpasse dine sikkerhedstiltag til de trusler, som vi møder netop nu. Samtidig fortæller Chris om nogle af de vigtige it-sikkerhedsområder, som de fleste virksomheder overser; nemlig medarbejdere og kollegaer. Mange glemmer, at sikkerhed i lige så høj grad handler om mennesker og adfærd.

Få gode råd fra en af verdens mest kompetente sikkerhedseksperter, og opdag eventuelle oversete sikkerhedshuller i din it-strategi, som du kan rette op på med det samme.

 

Kom med til konferencen den 24. maj og lad dig inspirere af de to spændende keynote indlæg. Det bliver både underholdende og lærerigt.

Tilmeld dig konferencen i dag.