Jens Myrup, Cyberlandsholdet

Cyberlandsholdet - For The Win

I 2021 fik Danmark sin bedste placering nogensinde ved de Europæiske Mesterskaber i Cybersikkerhed. Mesterskaberne var kulminationen på mere end et halvt års rekruttering og træning for det det danske Cyberlandshold, i en storstilet satsning fra Industriens Fond, Forsvarets Efterretningstjeneste, Happy42 og flere danske universiteter. Kom med bag kulisserne, når professor på Aalborg Universitet og Landstræner for Cyberlandsholdet Jens Myrup Pedersen fortæller om hvordan landsholdet bliver udvalgt og forbereder sig til mesterskaberne – og om arbejdet med at understøtte talentudvikling og community-bygning indenfor cybersikkerhed, så vi i fremtiden ikke bare har et stærkt landshold, men også den arbejdskraft indenfor cybersikkerhed som samfundet og virksomhederne har så hårdt brug for.

Om Jens Myrup Pedersen

Jens Myrup Pedersen er professor på Aalborg Universitet i København, hvor han leder forskningsgruppen indenfor cybersikkerhed – og også står i spidsen for Danmarks eneste kandidatuddannelse i cybersikkerhed.

Udover at være forsker og underviser er Jens Myrup Pedersen også landstræner for det danske cyberlandshold. Han står i spidsen for flere projekter indenfor talentudvikling og community-udvikling indenfor cybersikkerhed, bl.a. Cyberskills og De Danske Cybermesterskaber, og har været en af hovedarkitekterne bag træningsplatformen Haaukins, der er udviklet af Aalborg Universitet i samarbejde med en lang række andre uddannelsesinstitutioner med støtte fra Industriens Fond.

Address tomorrow’s challenge, today.

Talk to an expert about how we can secure your business